CSR

Responsabilitatea socială corporativă (CSR)

De 1 Iunie Victoriabank împarte bucurii

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Victoriabank, a organizat și în acest an, o serie de activități artistice, culturale și distractive pentru copilașii din Casa de copii de pe str. Cuza Voda din or. Chișinău. Echipa de voluntari ai Băncii, alături de o echipă de animatori talentați au oferit celor 70 de copii prilejul de a participa la un program deosebit organizat în curtea Casei de copii. Manifestările au debutat cu un program artistic ce a cuprins momente de muzică, dans și jocuri potrivite vârstei acestora.  Pentru ca toți cei mici să se bucure de sărbătoare, și-au făcut apariția personaje de poveste și au fost pregătite ateliere pentru picturi pe față realizate de animatori și li s-au oferit daruri mult așteptate.  


Am susținut concursul studențesc în domeniul dreptului – „Hexagonul Facultăților de Drept - 2017”

În perioada 26 – 29 aprilie, Victoriabank a susținut evenimentul organizat în premieră la Chișinău - „Hexagonul Facultăților de Drept”, care reunește cadre didactice și studenți de la cele mai prestigioase facultăți de drept din România și ai facultății de drept a Universității de Stat din Moldova. „Hexagonul Facultăților de Drept” este o competiţie studenţească de o importanță majoră atât pentru profesorii și studenții din cadrul Universității de Stat din Moldova, cât și pentru toți cei ce profesează în domeniul dreptului, contribuind astfel la dezvoltarea continuă a cercetărilor științifice, procesului didactic și modernizarea învățământului în domeniul dreptului.


Am susținut cei mai talentați participanți ai Proiectului educațional „Leonardo la Chișinău”

La data de 13 aprilie 2017, în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova a avut loc festivitatea de premiere a participanților Proiectului educațional „Leonardo la Chișinău” în cadrul căruia Victoriabank, în calitate de Partener, a premiat cei mai talentați elevi. Proiectul și-a desfășurat activitățile în perioada 01-31 martie 2017 și a fost organizat cu ocazia aniversării a 565 ani de la nașterea celui mai mare geniu din istoria omenirii – Leonardo Da Vinci. Organizatorii – Asociația Obștească „ICAR” au avut drept scop implicarea copiilor cu aptitudini în matematică, nu doar în activități de matematică competitivă, ci și de cercetare în alte domenii de studiu. 
Victoriabank a oferit 30 de premii tuturor elevilor care au obținut cele mai bune rezultate, ocupând locul de frunte (I) la concursurile desfășurate. Victoriabank acordă o atenție deosebită susținerii proiectelor din domeniul educațional, cultural, social. Participând în cadrul unor asemenea evenimente, Banca contribuie nu doar la dezvoltarea atitudinii și comportamentului proactiv al participanților, ci și la bunăstarea societății, a cărei viitor îl reprezintă acești copii.


Săptămâna Educaţiei Financiare! Elevii unui liceu din capitală în calitate de experți și angajați ai Victoriabank

În perioada 27 martie – 02 aprilie, angajații Victoriabank și micii experți de la Liceul Teoretic "Vasile Vasilache" au făcut schimb de informații despre valoarea banilor, gestionarea economiilor, apariția monedei naționale, personalitățile de pe bancnote și multe alte informații educaționale cu scopul de a familiariza copiii cu noțiunea de bani, bancă, economisire și alte aspecte ce țin de educația financiară. Astfel, în cadrul Săptămânii Internaționale a Educației Financiare, eveniment organizat anual la nivel global, coordonat de către Banca Națională a Moldovei și organizația Child and Youth Finance Internatinal (CYFI), Victoriabank a oferit copiilor șansa nu doar să stea în clasele de studii să asculte teorie, dar și să beneficieze de o practică frumoasă: să vadă o mașină de numărat banii și chiar să o utilizeze, să contempleze un card bancar, fiind antrenați în discuții despre beneficiile acestuia sau să admire o monedă comemorativă emisă de BNM.


 
Anul 2016
 
Anul 2015