Carieră

Victoriabank - parte a Grupului Financiar Banca Transilvania

Victoriabank a făcut primii pași în decembrie 1989. A primit denumirea Victoriabank, ca simbol al „luptei pentru Victorie” sau, cu alte cuvinte, al ambiției de a crește. De 30 de ani, Victoriabank este în galop, simbolizat inclusiv de calul care a facut parte din sigla băncii până în decembrie 2019 și confirmat de clasarea băncii în topul celor mai mari trei instituții bancare din Republica Moldova.

 

Din 2018, Victoriabank a intrat intr-o etapa total nouă - Grupul Financiar Banca Transilvania a devenit acționar și asa a început și partneriatul strategic cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. 

 

Din 2019, Victoriabank are o nouă identitate de brand, care sugerează și mai bine dorința de a marca noi victorii.

Banca are o rețea de până la 100 de subdiviziuni în toată țara, care deservesc mai mult de 520.000 clienți.

 

Suntem convinși că putem oferi soluții inovatoare clienților noștri, deoarece avem grijă de angajații noștri. Ne mândrim cu o echipă formată din profesioniști dedicați, energici, inteligenți și integri. Îi răsplătim cu un mediu de muncă pozitiv, sigur și stabil, unde se simt apreciați și implicați, unde au libertate de exprimare și părerea lor contează.

Toți cei care devin parte a echipei sunt încurajați să crească în carieră și susținuți pentru a excela în domeniile lor, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor.

 

Facem totul împreună, ne ajutăm reciproc și acceptăm provocările profesionale, pentru că avem o mare #poftădemuncă! smiley

 

Posturi vacante

 

 Inginer carduri

 Operator ghişeu

 Specialist credite

 Analist raportări

 Business analist

 Dezvoltator în IT

 Specialist Way4