Istoria băncii

2018

Iulie - Victoriabank intră pe nișa tichetelor de masă electronice

Tichetul de masă electronic, cardul VB Lunch, are caracteristicile unui card bancar contactless, este valabil 4 ani şi ușor de alimentat lunar de către angajator. Banii de pe card nu pot fi schimbați pe numerar și pot fi utilizați exclusiv pentru cumpărarea de produse alimentare sau achitarea serviciilor de alimentație publică.

2018

Iunie - Victoriabank lansează o platformă cu active spre vânzare

În premieră pentru Republica Moldova, Victoriabank a lansat site-ul de vânzări a bunurilor imobile (industriale, terenuri, case/vile, apartamente, birouri) și mobile (mărfuri, drepturi, auto, utilaje). Site-ul este destinat tuturor oamenilor de afaceri și investitorilor, indiferent de sectorul economic în care activează, dar și persoanelor fizice care doresc sa achiziționeze apartamente, automobile sau alte bunuri care provin din insolvențe.

2018

Mai - Victoriabank vine cu o abordare nouă pentru clienți, prin reorganizarea activității pe două linii principale de business, Retail şi Corporate.

Vladimir Stovbun este Directorul Departamentului Retail, iar Sorin Ignat, Directorul Departamentului Companii. Vladimir Stovbun are peste 20 de ani în domeniul bancar, timp în care a făcut parte din echipa Victoriabank care a lansat pe piață primul card, primul bancomat, primul POS şi primul centru de procesare. Sorin Ignat vine de la Banca Transilvania, unde a fost Directorul Departamentului Agribusiness. Acesta are, de asemenea, peste 20 de ani de experiență în banking.