Promoții

05 May 2023
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Victoriabank te surprinde cu o nouă promoție de neratat! 

Nu mai pierde timpul cu echipamente complicate sau mașini de plată voluminoase, acceptă plăți de la clienții tăi oriunde te-ai afla.


VB24 POS transformă telefonul tău sau orce alt dispozitiv cu sistem de operare Android, versiunea 10.0+, și funcția NFC în terminal de  acceptare plăți contactless și descoperi cât de ușor poate fi procesul de plată fără nici un echipament adițional.


Simplu și rapid, fără nici o bătaie de cap!

Și asta nu e tot!


Clienții noi care vor solicita serviciul VB24 POS în perioada 5 mai - 31 iulie vor beneficia de un program special prin care nu vor fi percepute niciun fel de comisioane adică 0% pentru acceptarea cardurilor emise de Victoriabank sau de alte bănci, inclusiv cele străine. Această ofertă va fi valabilă pînă la 31 decembrie 2023 din momentul aprobării contractului.


Această promoție reflectă angajamentul nostru de a oferi cele mai bune soluții de plată pentru clienții noștri și pentru a ajuta afacerile să-și atingă obiectivele financiare.

Încurajăm toate afacerile să profite de această promoție atractivă și să își transforme telefonul într-un terminal de plată eficient și comod cu VB24 POS


Nu pierdeți această oportunitate unică de a economisi bani și de a vă crește profitabilitatea afacerii tale!

Află mai multe despre promoție și condițiile de participare în Regulament


Detalii complete le găsiți aici!


Victoriabank,

#CuPoftăDeAfaceri #CuPoftăDeDigitalizare