Promoții

01 October 2023
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Ne bucurăm să vă putem oferi produse și servicii bancare care vă facilitează gestionarea finanțelor într-un mod mai simplu și eficient! Unul dintre aceste produse este cel mai cool și dorit card de debit – salut, care vine cu o serie de beneficii și avantaje.


Surprizele pentru posesorii acestui card sunt constante și atractive, iar acum atenție😃! Am pregătit promoția „SALUT Toamna – Trăiește viața din plin!”, care se va desfășura în perioada 1 octombrie30 noiembrie 2023, în care vei avea șansa să câștigi #SUPERpremii!


Fă achitări cu cardul salut, în valoare mai mare de 100 de lei (per tranzacție) la comercianții din țară și/sau de peste hotare și poți fi unul dintre cei 42 norocoși desemnați, care vor intra în posesia uneia dintre cele 3 categorii de premii acordate: 


Extragerea premiilor se va efectua prin intermediul platformei random.org conform perioadei:

Etapa

Perioada

I

din 01 – 15 octombrie 2023, inclusiv

II

din 16 – 31 octombrie 2023, inclusiv

III

din 01 – 15 noiembrie 2023, inclusiv

IV

din 16 – 30 noiembrie 2023, inclusiv


La promoție sunt eligibili deținătorii ai conturilor cu card salut emise, inclusiv cei care deschid card în perioada Campaniei.


Cum deschizi card salut?Alte detalii și condițiile de participare la promoție le găsești în Regulament.

Vezi câștigătorii din Etapa I, Etapa II, Etapa III, Etapa IV.


Prin urmare, mai multe achitări, mai multe șanse de câștig! Trăiește viața din plin și savurează toate beneficiile cardului salut – cardul tău cu zero costuri!

Victoriabank, #CuPoftăDeSUPERpromoție!