Promoții

03 April 2023
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Ne bucurăm să vă putem oferi produse și servicii bancare care vă facilitează gestionarea finanțelor într-un mod mai simplu și eficient! Unul dintre aceste produse este cel mai cool și dorit card de debit – salut, care vine cu o serie de beneficii și avantaje.


Surprizele pentru posesorii acestui card sunt constante și atractive, iar acum atenție 😃! Am pregătit promoția „SALUT primăvara – Trăiește viața din plin!”, care se va desfășura în perioada 3 aprilie31 mai 2023, în care vei avea șansa să câștigi #SUPERpremii!


Fă achitări cu cardul salut, în valoare mai mare de 100 de lei, inclusiv (per tranzacție) la comercianții din țară și/sau de peste hotare și poți fi unul dintre cei 7 norocoși desemnați la fiecare 2 săptămâni, care va intra în posesia unuia dintre cele 2 premii acordate: 

Extragerea premiilor, se va efectua prin intermediul platformei random.org conform perioadei:

ETAPA
I
II
III
IV
PERIOADA
3 – 15 aprilie 2023, inclusiv
16 – 30 aprilie 2023, inclusiv
1 – 15 mai 2023, inclusiv
16 – 31 mai 2023, inclusiv


La promoție sunt eligibili deținătorii ai conturilor cu card salut emise, inclusiv cei care deschid card în perioada Campaniei. 

Cum deschizi card salut?

Alte detalii și condițiile de participare la promoție, găsești în Regulament. Prin urmare, mai multe achitări, mai multe șanse de câștig! Trăiește viața din plin și savurează toate beneficiile cardului salut – cardul tău cu zero costuri!


Victoriabank,

#CuPoftăDeSUPERpromoție!