Promoții

01 July 2024
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Promoțiile de vară continuă la Victoriabank! Împreună cu VISA, am pregătit noi premii pentru tine. Alege cel mai tare card de pe piață - SALUT și primești GARANTAT un super premiu - o sticlă din aluminiu ECO!


Promoția se desfășoară în perioada 1 iulie – 15 august 2024!

Nu rata această oportunitate unică. Deschiderea unui card Salut nu a fost niciodată mai avantajoasă! Grăbește-te, oferta este valabilă doar în limita stocului disponibil!


Cardul tău cu ZERO costuri - SALUT, vine la pachet cu muuulte avantaje:

Cardul SALUT poate fi deschis online sau la oricare dintre sucursalele sau agențiile noastre. Cadoul GRATUIT - sticlă din aluminiu ECO, perfectă pentru a-ți păstra băuturile preferate în siguranță și pentru a contribui la protejarea mediului, o primești la primirea cardului.

Și... surprizele nu se opresc aici! Achitând cumpărăturile minimum de 500 de lei cu orice card Visa de la Victoriabank intri automat în cursa pentru unul dintre cele 15 televizoare Samsung Crystal UHD de 50".  


Doar gândește-te cât de relaxante pot fi serile tale petrecute în living, în fața unui LED cu ajutorul căruia simți fiecare nuanță de culoare la nivel 4K.

Pentru detalii despre această promoție accesează regulamentul campaniei.

Victoriabank #CuPoftăDePromoții