Promoții

29 May 2023
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Fiind client al băncii și deținând semnătura electronică, poți beneficia de această ofertă specială, care îți garantează o rată fixă pe toată perioada contractului de credit.


Procedura de aprobare și semnare a contractului de credit se face exclusiv online, pentru a fi cât mai rapid și comod pentru tine.

Superofertă pentru Credit Expres Online rată fixă se desfășoară în perioada: 29 mai – 31 august 2023

Poți obține suma de bani de care ai nevoie pentru a-ți realiza proiectele, dorințele amânate – obținând o rată fixă pe toată perioada contractului. Nu trebuie să te îngrijorezi cu privire la fluctuațiile ratei dobânzii sau să-ți faci griji cu privire la plățile ulterioare.


Ia creditul cu toate avantajele sale:

Dacă ești client Victoriabank și deții semnătura electronică calificată, poți beneficia de Credit Expres Online – 100% online, accesând următorul link.

Acum nu e nevoie să vii la bancă pentru cererea de credit, semnarea contractului cu pix albastru ori să ridici banii cash. Procedura este exclusiv online: completezi datele personale, semnezi actele cu semnătura electronică și primești banii direct pe contul tău, gestionându-i din aplicația VB24 la propria dorință și necesitate.


Ce faci pentru a solicita Credit Expres Online?

Dacă nu ai cont la Victoriabank, îț poți deschide ușor și repede accesând Digital Onboarding, în 2 timpi și 3 mișcări 😃

Obții până la 300.000 de lei fără gaj, pentru nevoile personale de consum cu diverse destinații, pe o perioadă de până la 5 ani.

Mai multe detalii despre Credit Expres Online și cum poți obține semnătura electronică, găseti aici.