Promoții

25 May 2023
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Descoperă privilegiul de a fi client Victoriabank și deținător de card #Mastercard participând la concursul nostru organizat la Chișinău BBQ Festival 2023!

Când? 26 – 28 mai 2023

Unde? Parcul Valea Trandafirilor


Te invităm să fii alături de noi la evenimentul BBQ Fest și să ai ocazia de a câștiga premii frumoase și experiențe memorabile. Participă la jocul interactiv desfășurat în cadrul festivalului și poți fi unul dintre norocoșii care vor primi premii instantanee din fondul de premii disponibil: rucsacuri sport cu șiret – 75 bucăți, chipiuri – 50 bucăți, tricouri – 30 bucăți și pături pentru picnic – 20 bucăți.


Pentru a participa la jocul interactiv „Aruncă mingea, colectează puncte și primește premiul” trebuie să prezinți cardul #Mastercard emis de #Victoriabank și un bon de plată pentru o cumpărătură efectuată cu acest card, indiferent de valoarea acestuia.


Aruncă mingea de 5 ori și acumulează puncte, iar în funcție de punctajul obținut, vei primi unul dintre premiile instantanee conform următoarelor criterii:

Sunt și premii intermediare, desigur! Seturi BBQ. Pentru cei care vor posta pe un cont de social media preferat (Facebook, Instagram), important să fie setată vizibilitatea publică, pentru a putea fi luată în considerare la selecția câștigătorilor. În descrierea pozei, adaugă hashtag-urile #BBQFest2023, #victoriabank și #mastercardmoldova.


Consultă Regulamentul promoției.

Bucură-te de intrarea liberă la eveniment. Asigură-te că treci pe la standul nostru, unde te așteptăm cu premii și surprize pe cinste la BBQ Festival 2023 ♥