Promoții

01 March 2024
/
Au mai ramas
Au mai ramas
Zile
:
Ore
:
Min
:
Sec

VictoriaBank

Este momentul să trăiești vibrația olimpică alături de noi! Lansăm campania promoțională Anul Premiilor Olimpice împreună cu Visa, care se va desfășura în perioada 1 martie – 31 mai 2024, în care vei avea șansa să câștigi #SUPERpremii care îți va transforma complet experiența de cumpărături și călătorii!

Fă achitări cu orice card Visa de la Victoriabank de minimum 500 de lei (per tranzacție) la comercianții din țară și/sau de peste hotare și poți fi unul dintre cei 122 norocoși desemnați, care vor intra în posesia uneia dintre cele 3 categorii de premii acordate:


Iar la final, ai șansa să simți pe propria piele spiritul unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive: Jocurile Olimpice de vară! Să fii prezent la ceremonia de deschidere sau la cea de închidere din Paris, alături de persoană dragă! 💙


Extragerea premiilor intermediare se va efectua prin intermediul platformei random.org conform perioadei:

Etapa
Perioada
I
din 01 – 31 martie 2024, inclusiv
II
din 01 – 30 aprilie 2024, inclusiv
III
din 01 – 31 mai 2024, inclusiv


La promoție sunt eligibili persoanele fizice, deținătorii de card Visa emis de Victoriabank, inclusiv cei care deschid card în perioada Campaniei.


Vezi cine sunt norocoșii câștigători: Etapa I.

Alte detalii și condițiile de participare la promoție le găsești în Regulament. Prin urmare, mai multe achitări, mai multe șanse de câștig! 😃

Victoriabank, #CuPoftăDeSUPERpromoție!