8 Iulie 2024
Transferuri Me2Me, direct din VB24 Mobile, către conturile tale de la diferite bănci

Victoriabank continuă să îmbunătățească și să diversifice serviciile digitale pentru clienți prin lansarea unei noi funcționalități pentru serviciul național MIA Plăți Instant, dezvoltat împreună cu BNM. Este vorba despre funcționalitatea Transfer Me2Me, disponibilă în aplicația VB24 Mobile. Acum, datorită acestei opțiuni, este mai simplu și mai rapid să faci un transfer în MDL de la conturile deschise la Victoriabank către alte conturi proprii de la diferite instituții financiare din Moldova. În doar câteva secunde, fără niciun drum la bancă, banii vor fi în contul dorit.

La efectuarea unui transfer Me2Me din aplicația VB24 vei avea posibilitatea să selectezi orice cont pe care îl ai deschis la alte instituții financiare. În această listă se vor regăsi doar conturile pe care ai activat cel puțin o dată serviciul MIA Plăți Instant.

Transferurile de până la 10 000 de lei pe lună prin intermediul serviciului MIA sunt gratuite.

„La Victoriabank suntem orientati să oferim mereu cele mai bune soluții de banking pentru clienții noștri, iar opțiunea „Transfer Me2Me” disponibilă în VB24 Mobile este un pas important în această direcție. Acum, prin intermediul MIA, clienții persoane fizice se pot bucura de transferuri instant gratuite între conturile proprii de la diferite instituții financiare din țară. Cu Me2Me, îți poți aduce banii din conturile oricărui prestator de servicii de plată din Moldova în contul deschis la Victoriabank, unde ai parte de servicii de top”, a menționat Ionela Maloș, vicepreședinte COO Victoriabank.

Pentru a te bucura de avantajele acestei noi opțiuni, intră în aplicația VB24 Mobile, la rubrica MIA Plăți Instant, și:

  • accesează rubrica „Transfer Me2Me”;
  • selectează contul Victoriabank de pe care expediezi și contul de la orice instituție financiară din țară către care vrei să transferi banii;
  • introdu suma dorită și apasă butonul „Transferă”.

Iar dacă vrei să-ți aduce banii din conturile oricărui prestator de servicii de plată din Moldova în contul deschis la Victoriabank, trebuie să urmezi acești pași:

  • accesează serviciul MIA din aplicația de unde vrei să faci un transfer;
  • accesează rubrica „Transfer Me2Me”;
  • selectează contul de pe care expediezi banii și contul de la Victoriabank spre care faci transferul;
  • introdu suma dorită și apasă butonul „Transferă”.

MIA Plăți Instant este un serviciu care permite utilizatorilor, persoane fizice, să plătească și să încaseze bani doar în baza numărului de telefon. Serviciul poate fi activat în același timp doar pentru un singur cont în MDL deschis la prestatorii de servicii de plată din Moldova, dar ai posibilitatea să modifici contul atașat ori de câte ori ai nevoie.