13 Septembrie 2023
Victoriabank consolidează echipa prin teambuildinguri de excepție

Victoriabank a organizat în acest weekend un teambuilding de excepție pentru managementul băncii: directorii de sucursale, directorii de direcții și adjuncții. Desfășurat pe parcursul a trei zile la Gura Humorului, o zonă pitorească din România, evenimentul a oferit o platformă pentru schimbul de idei și pentru consolidarea echipei.

Au fost prezentate rezultatele pentru opt luni din 2023 și o perspectivă clară asupra performanței financiare a Victoriabank în acest an.

Levon Khanikyan, CEO-ul Victoriabank, a subliniat cât de importantă a fost această reuniune pentru a asigura coeziunea echipei: "Teambuildingul a fost o oportunitate valoroasă pentru noi. Am lucrat, dar și ne-am distrat cu toții, iar asta ne ajută să ne menținem echipa mare și puternică. Prin colaborare și efort comun, suntem determinați să consolidăm poziția băncii pe piață și să avansăm către un viitor strălucit pentru clienții noștri.”

Managementul de top al băncii a vorbit și despre proiectele strategice majore care vor fi implementate în perioada următoare, subliniind angajamentul Victoriabank față de inovație și îmbunătățirea experienței clienților. Un alt scop al teambuildingului a fost stabilirea obiectivelor care trebuie atinse până la finalul anului.

Pe lângă discuțiile despre rezultatele financiare, reuniunea a avut și momente de distracție, excursii la obiective cunoscute din Gura Humorului, seri de dans și alte surprize pregătite. Aceste clipe de interactivitate amintesc tuturor că oamenii de la Victoriabank reprezintă o echipa mare, puternică și în stare să atingă orice își pune în gând.

Victoriabank rămâne dedicată creșterii constante și îmbunătățirii rezultatelor. În același timp, conducerea băncii pune mare accent pe dezvoltarea echipei pentru a aduce beneficii mai mari comunității și economiei Republicii Moldova.


#OameniiVictoriabank, o echipă mare și puternică, mereu #CuPoftăDeBusiness