7 Decembrie 2023
Victoriabank, partener de încredere în sprijinirea copiilor talentați

Victoriabank se bucură să fie parte a unei inițiative inedite. Suntem onorați că am putut contribui la organizarea unei expoziții de excepție, unde 20 de tineri artiști plastici, cu vârste între 11 și 19 ani, și-au împărtășit creativitatea.

În calitate de partener al evenimentului, Victoriabank a oferit sprijin pentru desfășurarea Concursului Național de Identitate Vizuală "România Mea”. Astfel, am fost alături de Ambasada României în Republica Moldova, Institutul Cultural Român "Mihai Eminescu" și Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității "Ion Creangă", contribuind la succesul acestei inițiative lansată în premieră la Chișinău.

Printre lucrările expuse se regăsesc cele ale câștigătorilor din fiecare categorie de vârstă. Expoziția oferă publicului o privire de ansamblu asupra talentului remarcabil al tinerilor artiști și asupra creativității lor. Picturile pot fi admirate la sediul Ambasadei României în Republica Moldova până în data de 31 decembrie.

Suntem recunoscători pentru originalitatea și pasiunea acestor tineri. Victoriabank își reafirmă angajamentul față de dezvoltarea culturală și artistică în comunitate prin sprijinirea inițiativelor care promovează talentul și contribuie la îmbogățirea patrimoniului cultural al Republicii Moldova.