26 Septembrie 2023
Victoriabank și CCF Moldova, o poveste de generozitate care de 9 ani schimbă destinele copiilor

Generozitatea și grija față de cei aflați în nevoie definesc esența unei comunități puternice și a unei societăți mai bune. La Victoriabank credem în acest deziderat și suntem mândri să împărtășim cu voi lumina și căldura pe care le-am adus în viețile copiilor din Moldova, prin intermediul unui parteneriat solid cu CCF Moldova. Pentru al nouălea an consecutiv, Victoriabank este partenerul general al Galei Generozității, exprimându-și în acest fel angajamentul constant față de această cauză nobilă.


Cu ocazia celei de-a zecea aniversări a evenimentului CCF Moldova, a fost organizat un bal de excepție, sub patronajul renumitei soprane Valentina Nafornița. Aproximativ 300 de inimi pline de generozitate au fost oaspeții unei seri speciale, unde muzica și caritatea s-au întâlnit pentru a transforma viețile copiilor din orfelinate, precum și ale micuților expuși riscului de a fi separați de familiile lor din cauza sărăciei sau a altor vulnerabilități.


Președintele băncii a urcat pe scenă pentru a primi trofeul Balului Generozității oferit echipei Victoriabank din partea CCF Moldova pentru parteneriatul solid de nouă ani și pentru implicarea și promovarea valorilor de responsabilitate socială. În discursul său, Levon Khanikyan a menționat că succesul Victoriabank este strâns legat de binele comunităților în care activează.
Cu fiecare ediție a acestui eveniment, conștientizăm cu toții puterea pe care o pot avea generozitatea și solidaritatea în transformarea vieților copiilor. Eu am trei băieți și așa cum îmi doresc din tot sufletul ca ei să crească în armonie, așa vreau și ca toți copii din țară să fie fericiți.Sunt convins că împreună putem construi un viitor mai bun pentru copii. Victoriabank va fi alături în fiecare etapă a acestei frumoase călătorii. Pe noi totul ne apropie, nimic nu ne desparte!”, a declarat Levon Khanikyan, CEO Victoriabank.


A zecea ediție a Balului Generozității a fost un succes răsunător. Prin intermediul licitației organizate în cadrul evenimentului, au fost colectați 71,241 de euro pentru a contribui la incluziunea copiilor și la îmbunătățirea condițiilor lor de educație.


Pentru aceeași cauză nobilă, Victoriabank a participat și la ediția din 2023 în echipa "Run for Children" a CCF Moldova. 35 de angajați ai băncii au alergat la Maratonul „Chișinău Big Hearts”. Acest eveniment sportiv unic a reprezentat nu doar o ocazie de a practica sportul, ci și de a susține activ o cauză umanitară, evidențiind angajamentul nostru social.


Printre alte activități susținute anterior de Victoriabank în beneficiul CCF Moldova se numără campania anuală „Povești de acasă” și licitația de caritate „Cumpără artă - susține un copil”.