4 Decembrie 2023
Victoriabank aduce bucurie în viețile copiilor cu „Povești de-acasă”

Cu inimile deschise și zâmbete calde, Victoriabank anunță că se alătură din nou campaniei „Povești de acasă” a organizației Copil, Comunitate, Familie. Pentru al patrulea an consecutiv, suntem alături de copiii care se confruntă cu dificultăți și aducem bucurie în viețile lor.

„Povești de acasă” nu este doar o campanie, este o rază de speranță pentru micuții care au nevoie de sprijinul nostru. Împreună cu CCF Moldova, Victoriabank dă viață poveștilor care schimbă destine. Din 4 până în 18 decembrie, în fiecare seară, intrăm în casele voastre cu povești magice prezentate de Ilinca Avram și actorii talentați de la Teatrul Național „Mihai Eminescu”.

Nu este suficient să le asculți, te invităm să fiți parte din magie. Te poți implica direct să-i ajuți pe copii să se întoarcă în familii printr-o contribuție financiară pe platforma donatii.md . Fiecare leu oferit devine o fărâmă de fericire pentru copiii aflați în dificultate. Fiecare donație, oricât de mică ar fi, va face diferența și va fi dublată cu drag de Victoriabank. Haideți să fim eroii din povestea lor!

„Suntem consecvenți în sprijinirea acțiunilor care aduc zâmbete pe chipurile copiilor din Moldova. Prin continuarea parteneriatului cu CCF Moldova în cadrul campaniei „Povești de acasă”, vom aduna și în acest an fonduri pentru micuții care au nevoie de noi. Împreună putem face mai mult. Vă îndemnăm să donați, pentru că doar în acest fel ne ajutați să-i ajutăm!”, a declarat Sorin Bălănel, directorul Direcției Relații cu Publicul și Marketing de la Victoriabank.

Campania se va desfășura pe rețelele de socializare ale CCF Moldova: Facebook, Instagram, YouTube, iar Victoriabank va republica pe platformele sale de comunicare poveștile citite pentru ca mai mulți oameni să afle despre proiect și să poată face donații. 

CCF Moldova, o asociație nonguvernamentală înființată în 2004, susține copiii să crească alături de părinții lor. „Povești de acasă” a devenit o tradiție frumoasă, lansată în 2020 de Ziua Internațională a Familiei. Campania s-a născut din dragoste față de copii și din dorința de a aduce binele în comunitate. Victoriabank s-a alăturat acestui proiect social pentru a schimba viața cât mai multor copii și familii aflate în dificultate. O dovadă în acest sens este și colaborarea de 9 ani cu CCF Moldova în calitate de partener general al Galei Generozității, un eveniment anual de strângere de fonduri.