6 Noiembrie 2023
Un nou POS de la Victoriabank: Plăți mai simple, mai rapide și mai sigure

Într-o lume în care mobilitatea și tehnologia sunt tot mai importante, afacerile au nevoie de a accepta plățile cu cardul cât mai simplu și rapid. Noile terminale POS cu sistem de operare Android de la Victoriabank sunt soluția ideală. Dispozitivele întrunesc toate condițiile de securitate necesare, sunt rapide, inteligente, ergonomice și ușor de folosit de angajați.

Indiferent dacă este vorba despre o companie de curierat, un butic de flori, o cafenea în aer liber sau un restaurant, POS-urile Android sunt potrivite pentru gestionarea cu succes a afacerii. În plus, terminalele au dimensiuni reduse, ceea ce le face ușor de integrat în orice spațiu de vânzare. Noile POS-uri se potrivesc de minune chiar și la expoziții sau iarmaroace. Principalele avantaje ale acestui terminal de plăți:

  • este dotat cu un procesor rapid și baterie cu durată lungă de viață;
  • are dimensiuni și greutate mici, ceea ce-l face compact și comod pentru a fi luat oriunde;
  • are interfață intuitivă și design plăcut, potrivit pentru orice tip de business și ușor de utilizat de către angajați;
  • permite stocarea rapoartelor Z pentru 14 zile;
  • este compatibil cu soluții soft moderne pentru automatizarea evidenței vânzărilor, inclusiv cu cele de fiscalizare.

POS-urile au o autonomie extinsă, funcționând până la 16 ore în modul de așteptare. Echipamentele procesează plățile în timp real și au o viteză de răspuns de două ori mai mare decât alte soluții existente pe piață. În plus, POS Android, pe lângă funcția de bază – terminal de acceptare de plăți cu cardul, poate fi configurat și ca aparat de casă cu fiscalizare, prin instalarea unui soft dedicat oferit de diverși furnizori. Astfel, un singur dispozitiv smart înlocuiește 2 dispozitive mai mari, mai complicat de gestionat și cu mai puține funcționalități.

Terminalul este complet pregătit pentru viitorul plăților fără numerar, acceptând carduri Visa și Mastercard, tranzacții mobile cu Apple Pay și Google Pay.

Beneficiile nu se opresc aici. Cu POS Android, comercianții vor putea gestiona ușor și rapid rapoartele și chitanțele, acum disponibile în format electronic.

Pentru succesul afaceri tale, te invităm să descoperi POS Android de la Victoriabank pentru plăți mai simple, mai rapide și mai sigure.