9 August 2023
STAR Card: Vizualizare plăți în rate și gestionarea acestora în VB24 Mobile

Suntem un promotor al digitalizării și continuăm să implementăm soluții viabile identificând nevoie tale! Anunțăm introducerea unei noi funcționalități pentru deținătorilor STAR Card și STAR Card Platinum, prin intermediul aplicației mobile VB24 Mobile: Vizualizarea plăților în rate și gestionarea acestora.

În cadrul acestui funcțional, ne dorim să-ți oferim o experiență și mai transparentă, și mai comodă în gestionarea plăților în rate, efectuate la Partenerii STAR, în care vei putea:

  • Vizualiza plățile în rate: ai posibilitatea de a examina în detaliu toate plățile efectuate în rate la Partenerii STAR, astfel încât să ai o perspectivă clară asupra obligațiilor financiare și a evoluției acestora în timp.
  • Gestiona graficul de achitare: vei avea la dispoziție un grafic intuitiv de achitare, care îți va permite să urmărești calendarul de plată pentru fiecare tranzacție în rate. Acest aspect esențial te va ajuta să-ți planifici resursele financiare în mod eficient.
  • Efectua plăți anticipate: ai flexibilitatea să alegi între plățile anticipate totale și parțiale. Dacă dorești să achiți mai devreme, poți alege să achiți suma totală rămasă, fie să optezi pentru o plată parțială. Pentru varianta parțială ai posibilitatea să alegi fie micșorezi numărului de rate rămase, fie micșorezi valoarea ratei lunare.

Suntem dedicați îmbunătățirii constante a serviciilor noastre și la asigurarea că fiecare experiență cu noi este mai plăcută, și mai convenabilă. Funcționalitatea nouă „vizualizarea plăților în rate și gestionarea acestora în VB24 Mobile” îți va oferi control și informații complete asupra finanțelor tale.

Acest funcțional îți aduce o serie de avantaje, făcând administrarea achitărilor tale în rate mult mai ușoară și eficientă.

Descoperă avantajele acestei noi funcționalități și bucură-te de o experiență mai simplă și comodă în vizualizarea plăților în rate și gestionarea acestora în VB24 Mobile. Confortul și siguranța îți sunt garantate! Ai toată libertatea și accesul la serviciile financiare accesibile.


Victoriabank,

#CuPoftăDeDigitalizare