1 Septembrie 2023
Eficient și comod cu plata programată P2P în VB24

Gândit pentru a aduce mai multă comoditate și control în viața financiară, Plata Programată P2P este soluția perfectă pentru transferurile automate către persoana dragă. Fie că este vorba despre sprijinul financiar constant pentru cei apropiați sau despre a oferi surprize plăcute, această funcționalitate îți oferă libertatea și flexibilitatea de care ai nevoie.

Cu Plata Programată P2P în VB24, setarea transferurilor pe cardul Victoriabank sau cardul altei Bănci (în orice valută) către persoana dragă devine simplă și eficientă. Doar câteva clicuri și poți programa plățile să se efectueze la intervale regulate, fără să mai fii nevoit să îți amintești în fiecare lună.

Avantajele programării plăților P2P în VB24:

  • Eficiența și confortul la îndemână: poți să-ți gestionezi resursele financiare cu o eficiență sporită, sistemul automatizat se va ocupa de efectuarea transferului, simplificându-ți viața.
  • Conexiuni puternice: menține legătura și susținerea financiară în mod constant, la fel, poți oferi surprize plăcute în momentul potrivit – stabilești transferuri automate în momentele cheie, precum aniversări sau alte evenimente speciale, aducând un zâmbet pe fața destinatarului.
  • Flexibilitate personalizată: poți ajusta programul de plăți în funcție de nevoile și preferințele tale. Setezi suma, frecvența și perioada plăților într-un mod flexibil, adaptându-le în concordanță cu schimbările din viața ta sau a persoanei căreia îi trimiți bani.

Cum poți face Plată Programată în VB24?

  • Deschide VB24
  • Navighezi către secțiunea „Plăți”, la transferuri „către altcineva” la card (P2P)
  • Introduci detaliile precum: numărul cardului beneficiarului și suma care urmează a fi transferată
  • După executarea transferului setezi „creare plată recurentă” unde indici perioada plății precum și ziua anumită când să fie efectuat transferul.
  • Confirmi programarea plății și atât ☺

Descoperă avantajele plăților automate în VB24 și bucură-te de o experiență mai simplă și comodă în transferurilor P2P, precum și a plăților lunare la serviciile comunale. Confortul și siguranța îți este garantată! Ai toată libertatea și accesul la serviciile financiare accesibile.


Victoriabank

#CuPoftăDeDigitalizare