19 Aprilie 2022
Victoriabank investește în viitorul Republicii Moldova. Alături de fiecare.

  • Victoriabank este alături de studenți și a sprijinit organizarea unui simpozion științific la ASEM
  • Instruirea continuă este o prioritate pentru Victoriabank
  • Parteneriatul dintre Victoriabank și ASEM este o bună tradiție


Victoriabank știe cât de important este învățământul de calitate și investește încontinuu în actualii studenți, care sunt viitorul Republicii Moldova. Astfel, Victoriabank i-a susținut pe participanții ediției a XX-a a Simpozionului Științific Internațional al Tinerilor Cercetători, organizat recent de Academia de Studii Economice a Moldovei (ASEM).

Mai mulți studenți din anii I-III de la ASEM, care și-au  prezentat rezultatele cercetărilor la secțiunea „Tendințele marketingului modern”, au fost premiați de Victoriabank. În acest mod, banca susține scopurile ASEM de a promova tinerii cercetători și de a populariza știința în rândul studenților. 

Această acțiune de sprijinire a studenților de la ASEM este parte componentă a campaniei naționale „Alături de Moldova, alături de fiecare”, care a fost lansată de Victoriabank în martie 2022 și se va desfășura până la sfârșitul anului curent. Mai multe informații despre această inițiativă de amploare, cu un buget de cel puțin 10 milioane de lei, aflați aici și aici.

Victoriabank este #CuPoftăDeEducație

Colaborarea dintre Victoriabank și ASEM pentru instruirea în domeniul financiar-bancar a devenit deja o bună tradiție.  În cadrul celor trei ediții ale programului educațional Zoom in Banking, desfășurat în parteneriat cu ASEM și European Business Association (EBA) Moldova, zeci de studenți, cadre didactice de la ASEM și Universitatea de Stat din Moldova (USM), precum și reprezentanți ai companiilor locale au obținut noi cunoștințe de specialitate de la profesioniști. De asemenea, Victoriabank a organizat stagii de practică pentru tineri specialiști (studenți sau absolvenți ai ASEM și USM), care au și fost remunerați în această perioadă.

Obiectivul principal al programului Zoom in Banking constă în consolidarea abilităților practice legate de activitatea bancară în rândul studenților și personalului didactic, prin implicarea practicienilor bancari și a experților internaționali. Prin intermediul acestui program are loc alinierea parcursului de formare educațională la necesitățile mediului bancar național.

Organizarea unor astfel de programe de traininguri și stagii pentru studenți face parte din angajamentul Victoriabank și EBA pentru pregătirea noilor generații.