30 Iunie 2022
Victoriabank investește în inovații și își întărește statutul de bancă digitală. Rețeaua de bancomate, modernizată cu 100 de ATM-uri de ultimă generație

Într-o lume în care viteza și timpul ne dictează regulile jocului, interesul din ce în ce mai pronunțat față de digitalizare nu este greu de înțeles. Atunci când ai nevoie ca lucrurile să se întâmple aici și acum, ca să te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, Victoriabank vine cu soluții.

Prin urmare, banca a achiziționat, recent, 100 de ATM-uri de generație nouă, unice pe piața din Republica Moldova, menite să satisfacă, în mod eficient, cerințele mereu în creștere ale consumatorilor.

Noile bancomate inteligente vor fi puse în funcțiune, treptat, în diverse locații din țară. Pentru prima etapă, banca va înlocui 50 de ATM-uri din Chișinău, dar și Bălți, Orhei, Strășeni, Vadul lui Vodă cu noile bancomate smart. Vezi lista localităților, aici.


„Investițiile în servicii și produse digitale, care oferă o experiență de banking unică și cât mai adaptate necesităților fiecărui utilizator, este una dintre prioritățile Victoriabank. Tindem să oferim soluții noi, create de oameni pentru oameni și să migrăm pe cât de mult posibil tranzacțiile de rutină departe de linia ghișeului. Aceste bancomate de ultimă generație, care redefinesc experiența bancară sunt încă un pas în direcția viitorului, care din punctul nostru de vedere este unul phygital – o fuziune între serviciile care pot fi efectuate cu prezența fizică în unitățile băncii, și cele de la distanță, prin intermediul platformelor noastre de autoservire” - a declarat Valeriu Stratan,  Directorul Centrul de procesare carduri de la Victoriabank.


Mai mult decât o simplă sursă de numerar

Pe lângă funcționalitatea clasică de eliberare a numerarului, în viitorul apropiat, funcționalitatea acestor dispozitive va fi extinsă, implementând-se posibilități precum: constituirea conturilor, alimentarea depozitelor și a cardurilor business, autentificarea cu date biometrice, funcționalități de video bidirecțional, etc.

 

Modern. Prietenos. Elegant. Flexibil.

Cu ecrane tactile, mult mai mari și rezistente și un design modern, bazat pe cercetări și platforma software ce rulează pe cele mai noi tehnologii Web concentrată pe UI/UX și consumer journey, noile bancomate îți oferă o experiență unică de banking automatizat la răscrucea dintre fizic și digital.


Tehnologie contactless. Cu cardul sau cu telefonul, ai smart banking printr-o simplă atingere!

Introdu cardul în bancomat, apropie-l de cititorul contactless, folosește telefonul, smartwatch-ul, stickere, brățări, inele. Noi îți oferim soluții, tu o alegi pe cea mai potrivită pentru tine!

Un plus de siguranță

ATM-urile noi sunt dotate cu cele mai sigure seifuri, camere de supraveghere, sisteme antifraudă, încuietori mecanice sigure, senzor anti-captare numerar, oglinzi care ajută clienții să fie mai vigilenți, opțiuni de anti-skimming și filtre de confidențialitate. Toate acestea pentru un plus de siguranță și confort.


Viteză și performanță superioară

Cu o capacitate de încasare/ eliberare a câte 300 de bancnote per tranzacție, noile dispozitive îți oferă viteză și îți economisește considerabil timpul petrecut la bancomat. Totodată, noile bancomate au capacitatea de a recicla de până la 4 valori nominale.

Mai pregătit de viitor 

Platforma scalabilă și modulară a noilor dispozitive oferă flexibilitatea și răspunde la cerințele consumatorilor de astăzi dar și la cele din viitor.


Viitor mai verde

Extinderea funcționalității cash-recycling, care presupune că aceeași bani depuși de un client sunt retrași de următorul, reduce necesitatea de alimentare a bancomatelor, care, la rândul său reduce vizitele echipei de intervenție, respectiv și emisiile de CO2. Totodată, funcționalitatea permite validarea, autentificarea, sortarea și eliberarea instantanee a numerarului depozitat, sporind, astfel, disponibilitatea banilor pentru clienți.


Călătorește în viitor, împreună cu Victoriabank, alege banking smart! Optează pentru soluții inteligente!