21 Martie 2022
VB Notificări, acum și pe Telegram, absolut gratuit

Primește detalii despre operațiunile efectuate cu cardul, direct pe Telegram, absolut gratuit!

Victoriabank continuă procesul de digitalizare și își răsfață clienții cu noi posibilități de a rămâne mereu conectați cu banca și extinde serviciul VB Notificări, acum și pe Telegram.

Noul serviciu este absolut gratuit și îți permite să primești mesaje de notificare imediat ce s-a înregistrat vreo schimbare pe cardul bancar, fie că ai primit un transfer, ai achitat ceva sau ai retras bani de la bancomat.

VB Notificări prin Telegram vine ca o diversificare a canalelor de alerte ale Victoriabank și o continuare a facilității VB Notificări prin SMS – serviciu de înștiințare despre toate tranzacțiile de intrare și ieșire a banilor din contul de card prin mesaje SMS, recepționate la numărul de telefon.

Prin urmare, ca să fii mereu conectat la bancă și să primești notificări despre activitatea din contul tău de card, Victoriabank îți pune la dispoziție următoarele opțiuni de abonare la VB Notificări:

  • prin SMS, activat rapid și simplu la bancomatele Victoriabank și online
  • prin Telegram  (aplicație de mesagerie pe care o poți descărca din magazinele online Google Play, AppStore sau direct de pe site-ul Telegram). După descărcarea aplicației, accesează chatbotul, pe link: https://t.me/vicb_bot.
    Toate cardurile pentru persoanele fizice, emise de Victoriabank, pot fi abonate la serviciul VB Notificări, inclusiv tichetele electronice de masă, VB Lunch (la abonarea prin Telegram). Serviciul de notificare va fi activat automat pentru toate cardurile atașate unui cont de card. Mai multe detalii despre VB Notificări și ghidul de utilizare, le găsești pe link.

Victoriabank investește în digitalizare
În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul NFC, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 – plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice – prin VB24 Business.