11 Iulie 2022
Nou! Alimentează-ți contul cu lei românești (RON) la bancomatele Victoriabank

Victoriabank continuă procesul de îmbunătățire și dezvoltare a bankingului alternativ și a soluțiilor de self-service. Astfel, după mai puțin de jumătate de an de la introducerea funcționalității de retragere a numerarului în lei românești de la bancomate, Victoriabank adaugă și funcționalitatea de alimentare a contului în valuta națională românească – RON.

Prin urmare, începând cu 11 iulie 2022, clienții băncii vor avea posibilitatea să alimenteze cardurile cu RON la următoarele bancomate Victoriabank din Chișinău:


str. Arborilor, 21a
str. Bogdan Voievod, 1
bd. Mircea cel Bătrân, 14
str. Ion Creangă, 76
str. A. Pușkin, 26
bd. Dacia, 29
str. 31 August 1989, 141


Noua funcționalitate va fi integrată, treptat, la bancomatele de ultimă generație, recent achiziționate de bancă, iar până la sfârșitul lui 2022, încă 50 de ATM-uri din toată țara vor permite alimentarea contului în lei românești.

Victoriabank a lansat primele bancomate valutare încă în iunie, anul trecut, iar în prezent 191 dintre cele 208 de ATM-uri din toată țara sunt valutare, acceptând retragerea sau alimentarea contului cu valute precum: MDL, EUR, USD și RON. 


Ce trebuie să cunoști despre alimentarea contului la ATM?

  • Nu este perceput vreun comision pentru alimentare a contului în valută
  • Dacă contul tău este în altă valută decât cea cu care îl alimentezi, suma se va converti în valuta contului, la cursul pentru carduri din ziua alimentării
  • Contul poate fi alimentat cu maximum 200 de bancnote într-o singură tranzacție
  • Alimentezi contul simplu și rapid – contactless, fără să introduci cardul în bancomat, apropiind cardul de cititorul NFC, marcat prin semnul contactless
  • Poți alimenta contul și fără prezența cardului, utilizând walletul VB24 Pay. Tot ce trebuie să faci e, să apropii smartphone-ul de cititorul contactless și să urmezi pașii de pe ecranul bancomatului
  • O altă soluție de alimentare a contului la bancomat, fără prezența cardului este Cash-in by barcode. Tot ce trebuie să faci e să accesezi aplicația VB24 Mobile, să generezi codul Cash-In by Code și mergi la cel mai apropiat bancomat Victoriabank pentru a depune banii. O poți face chiar tu sau poți partaja codul cu un prieten care dorește să-ți depună bani în cont.

Rețeaua de bancomate Victoriabank este în continuă dezvoltare și într-o permanentă digitalizare. Recent au fost achiziționate 100 de ATM-uri de ultimă generație ce oferă deținătorilor de carduri o experiență digitală unică. Mai multe despre noile bancomate, găsești pe link.