1 Decembrie 2021
Victoriabank, partener principal al Galei Generozității pentru al șaptelea an consecutiv

Victoriabank este onorată să fie, pentru al șaptelea an consecutiv, partener principal al Galei Generozității, desfășurată de organizația non-profit Copil Comunitate Familie (CCF Moldova) și renumita soprană Valentina Nafornița, patroana CCF Moldova, în beneficiul copiilor aflați în dificultate.

„Victoriabank este alături de CCF Moldova și la ediția din acest an a Galei Generozității, cel mai mare eveniment de caritate din Republica Moldova. Mai mult, parteneriatul nostru nu se limitează la această acțiune de amploare pentru că proiectele sociale rămân una dintre prioritățile Victoriabank.  Conlucrarea noastră este una de durată, susținem Gala Generozității al șaptelea an consecutiv, deoarece cauza nobilă a CCF Moldova de a oferi un mediu familial sigur și protejat pentru fiecare copil nu ne poate lăsa indiferenți. În continuarea campaniei noastre „Cumpără artă – susține un copil”, care s-a desfășurat în vara acestui an, Victoriabank va scoate în vânzare, la Gala Generozității, șapte picturi în vin, realizate de către jurnalistul Vasile Botnaru. Aceste lucrări inedite vor putea fi cumpărate doar la evenimentul dat, pe 3 decembrie, iar banii adunați vor fi direcționați către programele de sprijin familial ale CCF Moldova”, a declarat președintele Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

În acest an, în cadrul Galei Generozității, aflată la cea de-a opta ediție, vor avea loc două evenimente: o licitație online și un concert de caritate. Licitația se va desfășura joi, 2 decembrie, de la ora 20:00, pe Zoom, iar doritorii de a participa la aceasta trebuie să se înscrie pe site-ul  www.evenimenteccf.org. Tot acolo se pot face și donațiile în beneficiul copiilor susținuți de CCF Moldova. De asemenea, vineri, 3 decembrie, de la ora 18:00, la Sala cu Orgă, va avea loc un concert de caritate. Patru nume mari vor urca pe „scena bunătății” de la Gala Generozității 2021. Este vorba despre soprana Valentina Nafornița, violonista Rusanda Panfili, pianistul Marcel Lazăr și mezzo-soprana Lilia Istrati. Tot la Sala cu Orgă, pe 3 decembrie, vor putea fi achiziționate și lucrările pictate în vin ale lui Vasile Botnaru.

CCF Moldova este o asociație nonguvernamentală, înființată în 2004. Din 2005, CCF Moldova reprezintă în țara noastră organizația internațională Hope and Homes for Children (HHC), cu sediul central în Marea Britanie. CCF Moldova susține anual în jur de 700 de copii. Echipa acestei organizații găsește soluții pentru fiecare dintre copiii vulnerabili pe care îi ajută, optează pentru eliminarea definitivă a orfelinatelor de pe harta Moldovei și vrea să prevină destrămarea familiilor din cauza sărăciei. CCF Moldova creează pentru copiii aflați în dificultate un mediu de speranță și respect, în care ei își pot dezvolta potențialul complet și oferă instrumente practice pentru o schimbare pozitivă în viața lor. Victoriabank sprijină  organizația CCF Moldova prin campania „Povești de acasă”, licitația de caritate „Cumpără artă, susține un copil” și „Gala Generozității”