21 Septembrie 2021
Victoriabank – lider în E-commerce pentru al treilea an consecutiv

Pentru al treilea an consecutiv, Victoriabank este declarată „Lider în comerțul electronic”. Premiul a fost acordat în cadrul forumului anual Mastercard Day, ca recunoștință pentru eforturile depuse în asigurarea celor mai bune condiții de desfășurare a comerțului online în Moldova și susținerea afacerilor care-și vând bunurile online.

 

Victoriabank oferă serviciul de acceptare a cardurilor în mediul online încă din 2004 și deține, conform rapoartelor BNM, deține aproape jumătate din piața comerțului online din Moldova, iar cifra este în continuă creștere.

 

„Suntem mândri și recunoscători pentru titlul oferit de Mastercard, pentru al treilea an consecutiv,  mai ales că, depunem eforturi enorme pentru asigurarea unor condiții optime de desfășurare a comerțului electronic. Nu în ultimul rând, le mulțumim afacerilor, care aleg Victoriabank pentru a-și desfășura activitatea de vânzare a bunurilor online. Cunoaștem, cât de indispensabilă este oferirea platformelor de vânzare-cumpărare la distanță a bunurilor, în condițiile pandemiei, când tot mai mulți consumatori aleg să facă cumpărăturile online și oferirea unui mediu rapid și sigur de comercializare a unor produse sau servicii este un „must”– a declarat Natalia Stepanova, Șef secția acceptare carduri, Departamentul Retail, Victoriabank.

 

Companiile care aleg serviciul E-commerce de la Victoriabank primesc avantaje precum: protecție asigurată prin integrarea în sistemele de securitate Verified by Visa și Mastercard SecureCode; asistență tehnică specializată, acceptarea plăților în regim 24/24; spațiu online sigur de comercializare a serviciilor și bunurilor companiei. În plus, producătorii autohtoni se bucură și  de o ofertă specială pentru conectarea la serviciul E-commerce de la Victoriabank:


Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu smartwatch-ul de la Garmin prin Garmin Pay.

Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță, prin: VB24 WebVB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.