15 Februarie 2021
Oamenii de la Victoriabank – partenerii tăi de încredere

Oamenii de la Victoriabank oferă încredere și suport clienților săi

O echipă formată din profesioniști dedicați și integri

Victoriabank contribuie la creșterea și promovarea fiecărui angajat

Chișinău, 15 februarie 2021. Oamenii de la Victoriabank sunt profesioniștii care se dedică plenar activității pe care o desfășoară și sunt parteneri de încredere, care pot oferi toată asistența și sprijinul necesar, în alegerea produselor și serviciilor pliate la necesitățile fiecărui client.

În spatele tuturor succeselor înregistrate de Victoriabank stă o echipă formată din persoane dedicate și integre, care prin devotamentul lor consolidează valorile instituționale ale băncii, menite să ofere beneficii clienților săi.  

Victoriabank a lansat primul card bancar, primul bancomat, prima aplicație mobilă și primul credit pentru micii antreprenori din Republica Moldova, reușitele aparținând în primul rând angajaților de la Victoriabank. Aceste rezultate importante au demonstrat, în timp, un puternic spirit de echipă, poziționând astfel instituția bancară în calitate de lider și pionier în inovații digitale.  

„Serviciile sunt prestate de oameni pentru oameni, iată de ce este important ca interacțiunea dintre angajați și clienți să fie una eficientă și să depășească mereu așteptările, clientul să simtă nu doar latura profesionistă, ci și cea umană. Noi punem preț pe fiecare angajat și asigurăm un mediu binevoitor de lucru, iar grija noastră față de oamenii de la Victoriabank se transpune și se cuantifică prin  livrarea de servicii de calitate clienților noștri” a declarat Preşedintele Comitetului de Direcție Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.

Victoriabank acordă o deosebită importanță aspectului sustenabilității prin prisma investițiilor în dezvoltarea profesională, pe starea de bine a fiecărui coleg şi pe susţinerea performanței, succesul băncii bazându-se prioritar pe munca în echipă.

„Toți cei care devin parte a familiei noastre sunt încurajați să crească în carieră și sunt susținuți pentru a excela în domeniile lor, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor” a subliniat Bogdan Pleșuvescu. 

Pentru a afla mai multe despre Oamenii de la bancă, vă rugăm să accesați următorul link: despre #OameniidelaVictoriabank.

Despre Victoriabank

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară  traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.