30 Iunie 2021
Ionela Maloș – un nou membru în Comitetul de Direcție al Victoriabank

Victoriabank are un nou membru în cadrul Comitetului de Direcție – Ionela Maloș, Vicepreședinte, Chief Operating Officer. Ea a primit, recent, aprobarea Băncii Naționale a Moldovei pentru exercitarea funcției de Vicepreședinte și gestionarea activității băncii în domeniul operațiuni, achiziții, logistică, securitate și încasare.

„Este o provocare și o onoare să mă alătur echipei de top management Victoriabank. În acești 3 ani de când fac parte din echipa băncii, la care m-am alăturat în calitate de Director Direcția Operațiuni, am înțeles că sunt înconjurată de oameni profesioniști, pasionați de ceea ce fac și hotărâți să meargă doar înainte. Sunt bucuroasă că mi se oferă șansa să contribui, alături de ceilalți membri ai comitetului executiv, la asigurarea controalelor operaționale adecvate care vor duce la rândul lor la creșterea eficienței operaționale și vor menține forța financiară a băncii” – a declarat noul Vicepreședinte al Victoriabank.

Ionela Maloș are studii superioare economice și o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar, ocupând din 2009 mai multe funcții manageriale la diverse unități și direcții din cadrul Băncii Transilvania, precum: șef serviciu operațiuni, director operațiuni, director regional operațiuni. În 2018, a devenit Director Direcția Operațiuni la Victoriabank, având în subordinea sa aproape 70 de angajați ai băncii.

Din actualul Comitet de Direcție al Victoriabank fac parte următorii membri:

Bogdan Pleşuvescu – Preşedinte, Chief Executive Officer;          

Vasile Donica – Vicepreședinte, Chief Business Officer;

Sorin Șerban – Vicepreședinte, Chief Risk Officer;      

Vitalie Corniciuc – Vicepreședinte Chief Financial Officer;

Ionela Maloș - Vicepreședinte Chief Operations Officer.