9 Iulie 2021
Happy Hour by Victoriabank – cel mai avantajos curs valutar online

Acum poți beneficia de cel mai avantajos schimb valutar online - Happy Hour, de luni până vineri, în fiecare zi lucrătoare!

Doar timp de o oră și doar prin conturile curente (nu și pe conturile de card), faci schimb valutar online, direct din VB24 (Web sau Mobile), la cursurile oficiale ale Băncii Naționale a Moldovei din ziua respectivă.

Cum poți beneficia de ofertă?

Promoția este valabilă pentru toți clienții Victoriabank, persoane fizice, utilizatori ai platformei VB24, care dețin și conturi curente la Victoriabank, nu numai conturi de card.

Conversiile valutare pot fi efectuate în următoarele valute: MDL, USD, EUR, RUB, RON.

Timp de o oră, de la 13:00 până la 14:00, se pot efectua conversii valutare până la 200 EUR inclusiv (sau echivalentul) între conturile curente ale aceleiași persoane, deschise la Victoriabank. În cazul în care suma cumulativă depășește limita de 200 EUR, conversia va fi efectuată conform cursului comercial Victoriabank din ziua respectivă.

Oferta nu se aplică schimburilor făcute între conturile de card, doar între conturile curente.

Cum poți beneficia de ofertă? E simplu!

Accesezi: VB24 (Mobile sau Web) >> Plăți și transferuri >> Către mine/schimb valutar >> Happy Hour

Nu ai un cont curent la Victoriabank?

Încă nu ai un cont curent sau nu deții unul în valuta în care ți-ai dori să faci conversia?

Poți deschide foarte simplu și în câteva secunde conturile curente, direct din aplicația mobilă VB24 Mobile sau versiunea desktop VB24 Web.

Ca să te bucuri de Happy Hour de la Victoriabank, folosește și tu platforma VB24. Ai zero costuri de administrare și o mulțime de beneficii. Descoperă-le aici.

Consultă regulamentul promoției

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu Garmin Pay.

Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță, prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.