14 Iunie 2021
Descoperă lumea vinului cu cardurile premium Visa de la Victoriabank!

Vești bune pentru pasionații de lumea vinului!

În perioada 18 mai – 31 decembrie 2021, cardurile premium Visa de la Victoriabank îți aduc reduceri de până la 30% la achitarea produselor și serviciilor celor mai bune vinării din țară. 

Deținătorii de carduri Visa Platinum și Visa Infinite au parte de o mulțime de privilegii și oferte speciale: 

  • până la 30% reducere pentru excursii și degustări
  • până la 20% reducere pentru cumpărarea vinului
  • până la 15% reducere pentru organizarea evenimentelor și odihnă în hotelurile vinăriilor

Surprizele frumoase nu opresc aici. Cardurile premium Visa de la Victoriabank oferă acces la oferte exclusive care nu sunt disponibile în vreun alt program, cum ar fi excursii și degustări cu proprietarul vinăriei, „Adopție de vie”, producerea vinului sub marca/numele titularului cardului și multe altele.

Promoția este valabilă pentru următoarele vinării: Etcetera winery; Castel Mimi; Basavin winery; Salcuta; Milestii Mici; Poiana Winery; Radacini; Cricova Cellars; Purcari Winery; Chateau Vartely; ATU winery; Kara Gani; Gogu winery; Vinoteca Wine.MD; Crama Mircești; Vinuri de Comrat. Lista partenerilor este în curs de actualizare. 

Cum funcționează programul? 

  • Alege o vinărie parteneră a programului "Lumea privilegiilor de vin Visa"
  • Achită serviciile vinăriei sau cumpără vin cu cardul Visa de la Victoriabank și bucură-te de reducerea oferită automat la achitare.
  • Achită serviciile vinăriei sau cumpără vin cu cardul premium Visa de la Victoriabank și bucură-te de reducerea oferită automat la achitare. 

 

Cheers pentru momente de neuitat! :) 

Mai multe detalii despre promoție, pot fi găsite pe www.visa.md