6 Aprilie 2020
Prelungire la distanță a cardurilor Victoriabank

Clienții Victoriabank, cardurile căror au expirat la sfârșitul lunii martie, nu mai sunt nevoiți să se apropie la unitatea băncii pentru a scrie o cerere de prelungire a acestuia. Cardurile ce au expirat la data de 31 martie 2020, au fost reemise automat de către Victoriabank și livrate gratuit la adresa de domiciliu a deținătorilor.

 

Această măsură a fost luată temporar, în contextul creat de pandemie. Pentru actualizări despre măsurile luate de bancă în această perioadă, clienții Victoriabank sunt îndemnați să urmărească canalele oficiale de comunicare ale băncii.

 

La fel, în contextul creat de noul virus, Victoriabank îți recomandă să nu te expui la riscuri și să iei toate măsurile de prevenție recomandate de autorități. Poți reduce expunerile la risc:

 

  • Folosind VB24 (aplicația de online banking) pentru operațiunile cotidiene. Prin platforma VB24 poți accesa aproape toate funcționalitățile sau produsele, oriunde și oricând.

 

  • Optează pentru plățile cu cardul/smartphone-ul/smartwatch-ul și limitează astfel folosirea bancnotelor și a monedelor. Transferul simultan al bancnotelor de la o persoană la alta reprezintă un risc de răspândire a anumitor tipuri de bacterii si microbi. Astfel, Victoriabank îți recomandă să achiți cu telefonul (VB24 Pay), cu ceasul (Garmin Pay) cu cardul contactless sau la comercianți online.

 

  • Dacă este necesar să vizitezi vreo unitate Victoriabank ține cont de câteva recomandări de igienă: spală-te pe mâini înainte și după ce ai vizitat unitatea păstrează o distanță de minim 1 metru față de alți clienți sau personalul băncii.

 

Dacă încă nu ai accesat platforma noastră, activează serviciul VB24 Web de la calculator aici sau descarcă aplicația VB24 Mobile de pe Google Play sau App Store.