20 Februarie 2020
Garmin Pay a devenit disponibil pentru cardurile Mastercard de la Victoriabank

Garmin Pay a devenit disponibil pentru deținătorii de carduri Mastercard de la Victoriabank, o soluție simplă și comodă de plată a bunurilor, contactless prin intermediul ceasurilor Garmin.

 

În decembrie, anul trecut, Victoriabank alături de Garmin a lansat încă o noutate pe piața bancară din Republica Moldova – serviciul Garmin Pay. Astfel, Victoriabank a devenit prima și continue să fie unica bancă din Moldova care pune la dispoziția clienților săi serviciul de plăți contactless cu ceasurile marca Garmin.

 

De acum înainte,deținătorii de carduri Mastercard de la Victoriabank vor putea accesa simplu și rapid Garmin Pay, prin ceasul Garmin compatibil cu funcționalitatea, achitând cumpărăturile oriunde plățile contactless sunt posibile.

 

Victoriabank și Mastercard se bucură de un parteneriat fructuos, care a început încă în 2001. Timp de 19 ani de colaborare au reușit împreună să-și bucure clienții - deținători de carduri cu produse noi și inovatoare care tind să le simplifice viața și să le economisească timpul.

 

Înainte de a realiza prima tranzacție prin Garmin Pay, utilizatorii trebuie să adauge cardul de la Victoriabank la portmoneul virtual din aplicația mobilă Garmin Connect ™. Pentru a realiza achitarea, utilizatorul trebuie să introducă parola, să aleagă cardul de pe care dorește să realizeze cumpărătura și apoi doar să apropie ceasul de terminalul de plată. Atât de simplu!

 

Serviciul Garmin Pay este sigur și protejează datele cardului, generând coduri unice pentru fiecare tranzacție în parte. Numărul cardului nu este salvat în dispozitiv, pe serverele Garmin sau ale comercinților la care sunt efectute achitările cu ceasul.