14 Februarie 2020
Câștigă o cină sau pleacă în croazieră cu STAR Card

În luna îndrăgostiților, dăm start unei super promoții la Victoriabank! Între 14 februarie - 8 martie, dacă deschizi câte un STAR Card împreună cu persoana dragă, participați automat la tombola care vă poate aduce una din cele 5 cine la restaurantul Pegas sau premiul mare, o croazieră pentru 2 în 4 cele mai frumoase orașe din Europa, oferită de partenerul proiectului STAR Card, Go Travel.

 

Participarea în Campanie este valabilă pentru orice pereche care se va prezenta la orice unitate Victoriabank și va completa cuponul de participare pentru două persoane. Se acceptă și perechi, în care unul din două persoane deja deține STAR Card. Fiecare pereche, care întrunește toate criteriile devine în mod automat participant al tombolei, care va avea loc în data de 16 martie 2020.

 

Fondul de premii presupune:

  • 5 cine de 1500 de lei fiecare la restaurantul Pegas
  • 1 croazieră în 4 orașe din Europa: Genova, Barcelona, Palma de Mallorca și Marseille.

Star Card este produsul ce încorporează trei carduri: cardul de credit, un card care îți permită achitarea unor produse în rate fără dobândă și un card de acumulare a punctelor de loialitate – puncte STAR, pe care le poți folosi pentru achiziționarea altor produse din rețeaua noastră de parteneri, care este în permanentă extindere.

 

Grăbește-te și profită de cea mai tare ofertă!

 

Consultă regulamentul promoției aici.