24 Iulie 2020
Caritate VB și angajații Victoriabank în luptă cu pandemia

Joi, 23 iulie, reprezentanții Caritate VB au donat un Laringoscop video Secției Otorinolaringologie din cadrul Spitalului Clinic Republican pentru Copii „Emilian Coțaga".

 

La inițiativa angajaților, Victoriabank a lansat o campanie internă ,,Vreau să mă implic în lupta cu Covid”. Este o campanie de strângere de fonduri, care ulterior vor fi donate instituțiilor medicale, precum și susținerea mai multor inițiative sociale etc. În perioada aprilie - iunie 2020, peste 100 de angajați ai  băncii au transferat bani pe contul Asociației Obștești ,,Caritate VB”. 

 

Din banii donați a fost procurat un Laringoscop video performant, care va permite medicilor să lucreze de la distanță cu micii pacienți, fără risc de infectare.

 

Credem, că în această perioadă cu impas, creată de coronavirus, este nevoie de solidaritate și de responsabilitate a întregii societăți, în speranța că vom ajuta atât pacienții cât și medicii, care trec peste o mare provocare. Mulțumim colegilor implicați de la Victoriabank și partenerului care a reușit să faciliteze formalizările și să contribuie la realizarea cu succes a acestui proiect cu impact.

 

A.O. ,,Caritate VB” este o asociație fondată de Victoriabank – Grupul Banca Transilvania la finele anului 2018, prin intermediul căreia sunt realizate proiecte prin susținerea mai multor inițiative comunitare.

 

#cuPoftadeFapteBune