18 Noiembrie 2020
5 motive să te alături echipei #OamenilorDelaVictoriabank

 

#Victoriabank este un brand moldovenesc cu o poveste unică, autentică, un inovator de care se leagă primul card bancar, primul bancomat, prima aplicație mobilă și primul credit pentru micii antreprenori din Republica Moldova. Suntem bancă ce oferă soluții inovatoare clienților, deoarece avem grijă de angajații noștri.


Viziunea Victoriabank este ca să fim cea mai dorită bancă din Moldova, prin grija pe care o avem pentru oameni și business.

 

  1. Suntem convinși că putem oferi soluții inovatoare clienților noștri, deoarece avem grijă de angajații noștri.
  2. Ne mândrim cu o echipă formată din profesioniști dedicați, energici, inteligenți și integri.
  3. Îi răsplătim cu un mediu de muncă pozitiv, sigur și stabil, unde se simt apreciați și implicați, unde au libertate de exprimare și părerea lor contează.
  4. Toți cei care devin parte a echipei sunt încurajați să crească în carieră și susținuți pentru a excela în domeniile lor, iar succesul fiecăruia este o victorie a noastră, a tuturor. 
  5. Facem totul împreună, ne ajutăm reciproc și acceptăm provocările profesionale, pentru că avem o mare #poftădemuncă! 

 

Începând cu 02 decembrie 2019, Victoriabank are o nouă identitate de brand, care redă energia și caracterul modern al brandului, maximizează atât prezența sa digitală, cât și cea fizică și vine odată cu aniversarea celor 30 de ani de la fondare.

 

Culoarea albastră ce inspiră încredere și vitalitate a fost păstrată. Steagul este noul element în siglă, o continuare a inițialei „V” din denumirea băncii, care întărește poziționarea Victoriabank pe piața bancară din țară și înseamnă luptător și #victorie. Totodată, sigla băncii conține acum încă un element important și anume apartenența la Grupul Financiar Banca Transilvania.

 

Vezi aici oportunități de cariera la Victoriabank

 

Daca iți dorești o creștere și dezvoltare profesionala în banking, trimite-ne CV-ul tău la adresa de email hr@vb.md și noi o să încercăm să găsim un rol care să ți se potrivească smiley

 

Victoriabank #CuPoftadeMunca #CuPoftaDeRecrutare