13 Mai 2020
1 an de Pachet Nelimitat și peste 1 500 de abonați

Deja de 1 an, clienții Victoriabank, persoane juridice, se bucură de beneficiile Pachetului Nelimitat de la Victoriabank.

Anul trecut, pe 13 mai a fost lansat, în premieră pentru piața bancară din Republica Moldova, produsul – Pachet Nelimitat, care înseamnă un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț fix. Facilitatea reprezintă un sprijin în plus al băncii pentru antreprenorii din Republica Moldova și anume pentru IMM-uri.

 

De la lansarea produsului, 1 500 de persoane juridice s-au abonat la pachetul ce se activează pentru o perioadă nedeterminată, la un preț de doar 119 lei/lună, fără costuri adiționale pentru plățile inițiate sau primite în rețeaua Victoriabank și care include următoarele servicii și produse:

 

  • Deschiderea și deservirea conturilor în cadrul Victoriabank;
  • Conectarea și utilizarea sistemului de deservire la distanță – VB24 Business;
  • Executarea ordinelor de plată intrabancare în MDL în favoarea Persoanelor Juridice, prin intermediul sistemului de deservire la distanță (VB24 Business);
  • Emiterea și deservirea lunară a cardurilor Business în MDL;
  • Transferul salariilor pe carduri salariale în cadrul Proiectului de salarizare;
  • Transferul tichetelor de masă pe carduri VB Lunch;
  • Executarea operațiunilor de conversie a valutelor.

 

Victoriabank este prima bancă care a lansat noțiunea de „nelimitat” în banking, care până atunci se adresa doar la pachetele de Internet sau de telefonie mobilă. Produsul este similar celui de la Banca Transilvania, care a scris istorie în piața bancară din Romania, iar doar la un an de la lansare, această istorie de succes se repetă și pentru Victoriabank în Republica Moldova.