27 Noiembrie 2019
Vino la cursul: Particularitățile impozitării în instituțiile bancare

Victoriabank vă invită la încă un curs de formare în domeniul financiar-bancar.

Vă invităm la cel de-al treilea curs de formare în domeniul financiar-bancar, din cadrul proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank, cu  tematica ,,Particularitățile impozitării în instituțiile bancare”. Lectorul din cadrul Victoriabank: Lilia BĂCIOI – Șef secție, Secția impozite și dări de seamă, Direcția Contabilitate, te va ajuta să cunoști mai bine domeniul și să înțelegi particularitățile impozitării în cadrul sistemului bancar, care sunt atât de necesare și utile dacă iți dorești o aprofundare în domeniu.

 

Proiectul Zoom in banking și Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank"  este implementat de către Asociația Businessului European (EBA), Victoriabank și Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM).

 

Prin aceste proiecte, studenților facultății de finanțe de la ASEM li se oferă posibilități de formare si dezvoltare profesională în domeniul managementului bancar de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank, experți/parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA).

 

  • Program: joi, 28 noiembrie, ora 13:00 -15:00
  • Locația: Academia de Studii Economice din Moldova
  • Adresa: str. Bănulescu Bodoni 59, blocul F, sala 303