15 Octombrie 2019
Victoriabank vine la Moldagrotech și Farmer 2019

În perioada 16 - 19 octombrie a.c., Victoriabank  se va afla la CIE Moldexpo, unde se va desfășura cea de-a 37-a ediție a celei mai mari expoziții agricole din țară – MOLDAGROTECH, și cea de-a 12-a ediție a expoziției - târg FARMER, specializată în produse, utilaje, tehnologii agricole şi meşteşuguri.

 

Timp de 3 zile, reprezentanții Victoriabank vor fi alături de agricultorii, care doresc să-și reînnoiască tehnica agricolă, să mărească suprafața cultivată sau să refinanțeze creditele contractate de la alte bănci, oferindu-le soluții pentru nevoile firmelor lor.

 

Cu ocazia organizării acestui eveniment Victoriabank lansează o nouă promoție pentru Creditele Rapide Agri. Timp de 30 zile (16.10.2019 - 16.11.2019), clienții vor beneficia de o reducere a comisionului unic administrativ de 0.5 %.

 

În acest an,  aproximativ 120 de participanți din Republica Moldova, Austria, Germania, Italia, România, Rusia, Turcia, Republica Cehă și Ucraina vor prezenta cele mai avansate mașini, echipamente și servicii pentru agrobusiness la expozițiile MOLDAGROTECH și FARMER.

 

Vă așteptăm, cu drag, la standul Victoriabank din cadrul expoziției, cu soluții eficiente pentru tine și afacerea ta.