2 Iulie 2019
Victoriabank susține cel mai fosforescent festival al anului – Fosfor 2019


Pe 6 iulie, în primul weekend al lunii lui cuptor, Victoriabank te așteaptă la cel mai electric eveniment al anului – „Fosfor 2019”. A cincea ediție a unicului festival de muzică electronică din țară va avea loc și în acest an pe teritoriul GoodZone din comuna Vatra, în preajma GOA Territory.

 

Show-ul de lumini și programul de 11 ore de muzică non-stop îți vor oferi emoții de neuitat și te vor încărca cu energie pozitivă până la următoarea ediție. Vom petrece până în zori sub cele mai bune piese și seturi ale celor de la Matisse & SadkoThe Prince KarmaVolacTeddy Killerz, Kashin, precum și de Kovalenco GennadiMagic FlowersFLADE și WAYR R.  

 

Victoriabank susține al doilea an consecutiv festivalul „Fosfor” pentru energia, adrenalina, lumina și vibe-ul său. Am pregătit pentru toți participanții la eveniment zona Victoriabank Hub, unde poți face poze cu prietenii și te poți relaxa după ore-n șir. Zonele food și drink de la GoodZone vor fi echipate cu POS-terminale, așa că nu uita să iei cardul cu tine sau atașează-le în aplicația VB Mobile Pay și achită cu smartphone-ul printr-o simplă atingere!

 

Încă nu ai un card? Alege-ți unul de aici!