13 Iunie 2019
Victoriabank recunoscută de Mastercard - Banca Inovațiilor 2018

Bank of Inovations 2018 este distincția pe care a primit-o Victoriabank în cadrul forumului anual Mastercard Day, care s-a desfășurat pe 12 iunie, la Chișinău.

 

Titlul de Bancă a inovațiilor  a fost oferit de către sistemul internațional de plăți pentru introducerea pe piața autohtonă a tehnologiei HCE ( Host Card Emulation), care permite unui telefon să efectueze emularea de carduri pe un dispozitiv cu comunicație NFC (Near Field Communication), simplificând astfel procesul de plată pentru deținătorii de carduri. Altfel spus, smartphone-ul tău devine un portmoneu  electronic cu care poți achita printr-o simplă apropiere a dispozitivului de POS-terminalul instalat în punctul comercial.

 

Tehnologia a fost introdusă în premieră pe piața din Republica Moldova în anul 2017 de Victoriabank, iar până în prezent aceasta rămâne unica bancă din țară ce oferă posibilitate clienților săi să efectueze plăți cu smartphone-ul.

Aplicația VB24 Mobile Pay este absolut gratuită și poate fi descărcată de pe Google Play pe telefonul tău mobil cu SO Android 4.4 și versiuni superioare înzestrat cu modulul NFC și este valabilă doar pentru cardurile bancare emise de Victoriabank, cu excepția cardurilor Visa Electron și Cirrus Maestro.

Parteneriatul dintre Victoriabank și Mastercard a început încă din  2001. Timp de 18 ani de colaborare am  reușit să ne bucurăm clienții - deținători de carduri cu produse noi și inovatoare care le simplifică viața și să le economisește timpul.

Pentru a beneficia de un mijloc de plată sigur și eficient, te invităm la orice sucursală Victoriabank să faci rost de un card bancar!