20 Iunie 2019
Victoriabank partener general la #RoofOffline2019

În ultima joi din iunie Victoriabank te așteaptă la cel mai inedit și ieșit din tipare eveniment, marca Agora – #ROOFOFFLINE2019. 

Pe 27 iunie, vino la prima ediție a evenimentului din această vară „Punct. Și de la capăt” și inspiră-te din istoriile celor care nu s-au lăsat bătuți niciodată, celor care au găsit o a doua respirație, ale celor care au găsit puteri să pună punct și să o ia de la capăt.

 

Te invităm să stăm la povești optimiste, ale antreprenorilor din Moldova într-o atmosferă relaxantă, urmărind apusul de pe acoperiș gustând dintr-un drink răcoritor. Speakerii acestei ediții ne vor mărturisi fricile și greutățile prin care au trecut atunci când au crezut că trebuie să pună punct viselor lor. De la eveniment nu vor lipsi dispoziția, oameni frumoși, workshopuri și desigur cadouri.

Biletele pot fi achiziționate pe iTicket, la preț de 100 de lei sau la preț promoțional pentru biletele group.


Victoriabank susține activ antreprenorii locali prin diverse produse și facilități  precum „Contul Primul An Gratuit” (CPAG) ce presupune diverse gratuități bancare, în primul an de existență al companiei. Recent, a fost lansat, în premieră pentru Republica Moldova, încă un produs destinat IMM-urilor, pachetul „Nelimitat” - un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț de doar 119 lei/lună.

 

Un alt suport pentru business-ul din Moldova este lansarea clubului Victoriabank, ce înseamnă un program de dezvoltare personală şi profesională, destinat antreprenorilor, sub formă de traininguri, conferințe, consultanță şi networking. Urmăriți pagina de Facebook și site-ul băncii pentru mai multe detalii despre următoarele evenimente.

 

***

Victoriabank este în top trei cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii şi 1.300 de angajați. Este prima instituție bancară comercială înființată în Republica Moldova, în anul 1989. Ca acționari şi parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare doresc să contribuie la continuarea creşterii Victoriabank şi la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.