11 Noiembrie 2019
Victoriabank – mândru partener al Galei Generozității 2019

Pentru al cincilea an consecutiv, Victoriabank se alătură Galei Generozității, în calitate de partener principal, un eveniment, deja consacrat, al organizației CCF (Copil, Comunitate Familie) Moldova, reprezentant HHC (Hope and Homes for Children) Marea Britanie și patronul organizației - Valentina Nafornița.

 

Renumita soprană de la Opera de Stat din Viena, care a cucerit cu vocea sa o lume întreagă, va evolua, în 17 noiembrie, pe scena Palatului Republicii, alături de alte talente deosebite, precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, Elena Radu și trupa Bravissimo România, întru susținerea celor mai vulnerabili copii din Moldova.

De 15 ani, CCF/ HHC Moldova este alături de copii din țara noastră. Aceasta a ajutat peste 4800 copii, unii dintre ei revenind în medii familiale, părăsind pentru totdeauna instituțiile (internatele și casele de copii), alții primind sprijin calificat pentru a rămâne alături de părinții lor.

 

Susținerea unui astfel de eveniment, reprezintă încă una dintre acțiunile de responsabilitate socială corporativă a Victoriabank, care este onorată să celebreze generozitatea și dărnicia umană. Banca dorește să contribuie în continuare la îndeplinirea misiunii nobile a organizației – „O casă și o familie pentru fiecare copil” și să ajute ca viața copiilor, aflați în diverse riscuri să apuce o altă cale, spre familie, dragoste și căldură părintească.