15 Mai 2019
Victoriabank lansează Pachetul Nelimitat destinat IMM-urilor

O noutate pentru piața bancară din Moldova - clienții IMM de la Victoriabank se pot bucura, începând cu 15 mai, curent, de un produs nou – Pachetul Nelimitat, care înseamnă un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț fix. Noua facilitate reprezintă un sprijin în plus al băncii pentru antreprenorii din Republica Moldova.

 

Pachetul se activează pentru o perioadă nedeterminată, la un preț de doar 119 lei/lună, fără costuri adiționale pentru plățile inițiate sau primite în rețeaua Victoriabank și include următoarele servicii și produse:

 

  • Deschiderea și deservirea conturilor în cadrul Victoriabank;
  • Conectarea și utilizarea sistemului de deservire la distanță – VB24 Business;
  • Executarea ordinelor de plată intrabancare în MDL în favoarea Persoanelor Juridice, prin intermediul sistemului de deservire la distanță (VB24 Business);
  • Emiterea cardurilor Business în MDL;
  • Deservirea lunară a cardurilor Business în MDL;
  • Transferul salariilor pe carduri salariale în cadrul Proiectului de salarizare;
  • Transferul tichetelor de masă pe carduri VB Lunch;
  • Executarea operațiunilor de conversie a valutelor.

 

Dacă până acum noțiunea de „Nelimitat” se adresa la pachetele de Internet sau de telefonie mobilă, acum, Victoriabank e prima care lansează „Nelimitatul” în banking. Produsul similar de la Banca Transilvania a scris istorie în piața bancară din Romania, iar noi, bazându-ne pe experiența grupului, tindem să obținem rezultate la fel de bune în banking-ul din Moldova.

 

Apartenența Victoriabank la cel mai mare grup financiar din România reprezintă o adevărată forță și un sprijin real pentru Victoriabank, care este îndreptată în aceeași direcție, de a deveni banca numărul unu pentru IMM-uri, cum este Banca Transilvania în România. De la intrarea BT în acționariatul Victoriabank, în 2018, unul dintre obiectivele principale a devenit replicarea modelului de business al grupului, iar la doar un an de la aceasta au apărut primele roade.

 

În octombrie 2018, Victoriabank a lansat primul produs destinat companiilor, replicat de la BT, „Contul Primul An Gratuit” (CPAG). Dacă CPAG este un pachet prin care firmele nou înregistrate din țară beneficiază de gratuități bancare în primele 12 luni de existență, atunci, Pachetul Nelimitat este destinat IMM-urilor de orice vechime și vine ca o continuitate a pachetului Contul Primul An Gratuit.

 

În aprilie, curent, Victoriabank sprijinită de acționarul său majoritar Banca Transilvania, a acordat primul credit sindicalizat transfrontalier România – Republica Moldova, în valoare de 21 de milioane euro, centrului comercial Shopping MallDova, dezvoltat de Lemi Invest S.A., iar doar la câteva zile de la această tranzacție Victoriabank a primit un împrumut în valoare de 5 milioane de Euro din partea BERD și UE, finanțare destinată investițiilor pentru îmbunătățirea proceselor de producție și a calității produselor afacerilor din Moldova.

 

În plus, Victoriabank a lansat, recent un program de dezvoltare personală şi profesională, destinat antreprenorilor - Victoriabank Club, ce înseamnă traininguri, conferințe, consultanță şi networking, încă un beneficiu oferit de bancă oamenilor de afaceri din Moldova.

 

Banca Transilvania & Victoriabank

 

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România, cu peste 3 milioane de clienți, aproximativ 10.000 de angajați, aproape 30.000 de acționari şi peste 500 de sedii. BT este singurul brand bancar românesc prezent în Brand Finance 500 Ranking 2018 şi 2019, realizat de Brand Finance.

 

Victoriabank este în top trei cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii şi 1.300 de angajați. Este prima instituție bancară comercială înființată în Republica Moldova, în anul 1989. Ca acționari şi parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare doresc să contribuie la continuarea creşterii Victoriabank şi la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.