28 Iunie 2019
Victoriabank la înălțime la primul eveniment Roof Offline din 2019

Am fost. Am văzut. Ne-a plăcut. Mai vrem. O să mai mergem. Acestea sunt impresiile cu care am rămas după evenimentul #ROOFOFFLINE2019 „Punct. Și de la capăt”, care s-a desfășurat pe acoperișul fabricii Portavita din Chișinău în ultima joi din iunie.

 

Am ascultat povești inspiraționale chiar de la directoarea fabricii care găzduiește evenimentul din acest an – Lilia Ranagaeț. De la ea am aflat cum e să ajungi la un pas de faliment și să știi să o iei de la capăt, să te întorci mai puternic și mai sigur decât erai de la început și să ridici cărămidă cu cărămidă o afacere timp de doar un an. Astfel de povești au fost împărtășite la un eveniment excepțional, inspirând alți antreprenori, pe cei care doresc să pornească o afacere sau pur și simplu pe cei care se află acum într-un moment din viață în care au nevoie de „un șut” ca să meargă mai departe.

 

De la eveniment nu au lipsit muzică, oameni frumoși, zâmbete, desene, yoga, plantarea de copaci, băuturi răcoritoare și cel mai frumos apus. Invitații s-au bucurat de limonada răcoritoare, primită gratuit de la Victoriabank, care a participat la eveniment în calitate de partener general. În zona Victoriabank puteai să bei limonadă să te relaxezi pe cele mai moi bean baguri și tot Victoriabank a făcut comandă de cel mai frumos apus. 10 participanți ai evenimentului au câștigat câte o sticlă de „Maluri de Prut” – vin din soiuri autohtone de pe ambele maluri ale Prutului de la 2 bănci autohtone de pe ambele maluri ale Prutului – Victoriabank și Banca Transilvania.

 

Victoriabank susține activ antreprenorii locali prin diverse produse și facilități  precum „Contul Primul An Gratuit” (CPAG) ce presupune diverse gratuități bancare, în primul an de existență al companiei. Recent, a fost lansat, în premieră pentru Republica Moldova, încă un produs destinat IMM-urilor, pachetul „Nelimitat” - un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț de doar 119 lei/lună.

 

Un alt suport pentru business-ul din Moldova este lansarea clubului Victoriabank, ce înseamnă un program de dezvoltare personală şi profesională, destinat antreprenorilor, sub formă de traininguri, conferințe, consultanță şi networking. Urmăriți pagina de Facebook și site-ul băncii pentru mai multe detalii despre eveniment.

 

Am zis că mai vrem? Mai mergem! Fix peste 3 săptămâni după primul eveniment, pe 18 iulie, te așteptăm pe un alt acoperiș din capitală la altă ediție #ROOFOFFLINE2019 Cool Multinationals, unde vom discuta despre multinaționalele care reușesc să aducă practici frumoase în Moldova.

Veți avea parte de multe surprize, dispoziție bună și apusuri ce-ți taie respirația.