20 Mai 2019
Victoriabank de vorbă cu antreprenorii la Business Breakfast

Victoriabank a participat la Business Breakfast, reprezentată de Lilia Portărescu, manager Romania Desk și Pintea-Cătălin Anghel, Director IMM. Evenimentul a fost organizat de Echipa de Consultanță pentru Micul Business, BERDla care s-au adunat antreprenori interesați de extinderea afacerii lor peste hotarele țării.

 

Discuția matinală a atins subiectul serviciilor Romania Desk, lansate de Victoriabank, orientate spre sprijinul antreprenorilor interesați de extinderea activității din Republica Moldova spre România și viceversa. Totodată participanții la eveniment au luat cunoștință cu posibilitățile de consultanță în sistemele de creditare și facilitarea afacerilor transfrontaliere.

 

Victoriabank susține activ antreprenorii locali prin diverse produse și facilități  precum „Contul Primul An Gratuit” (CPAG) ce presupune diverse gratuități bancare, în primul an de existență al companiei. Recent, a fost lansat, în premieră pentru Republica Moldova, încă un produs destinat IMM-urilor, pachetul „Nelimitat” - un cont curent cu operațiuni nelimitate în rețeaua Victoriabank la preț de doar 119 lei/lună.

 

Un alt suport pentru business-ul din Moldova este lansarea clubului Victoriabank, ce înseamnă un program de dezvoltare personală şi profesională, destinat antreprenorilor, sub formă de traininguri, conferințe, consultanță şi networking. Următoarea ediție a clubului se va desfășura pe 21, 22 și 23 mai la Bălți, Cahul și Chișinău. Urmăriți pagina de Facebook și site-ul băncii pentru mai multe detalii despre eveniment.

 

Victoriabank este în top trei cele mai mari bănci din Republica Moldova, cu peste 620.000 de clienți, 100 de sedii şi 1.300 de angajați. Este prima instituție bancară comercială înființată în Republica Moldova, în anul 1989. Ca acționari şi parteneri strategici la Victoriabank, Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare doresc să contribuie la continuarea creşterii Victoriabank şi la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.