12 Februarie 2019
Pegas – o nouă rețea de magazine acceptantă a cardurilor VB Lunch


La doar o săptămână de la succesul emiterii unui număr de 10 000 de tichete de masă pe suport electronic - VB Lunch, Victoriabank înregistrează o nouă performanță. Rețeaua de magazine Pegas, recunoscută pentru produsele sale de cea mai înaltă calitate, a fost adăugată în lista acceptantă  a cardurilor VB Lunch. Recent, pe această listă a mai fost trecut unul dintre giganții pieții autohtone – rețeaua de supermarkete NR 1.

 

Cei 10 000 de deținători ale cardurilor de masă electronice VB Lunch se pot bucura de posibilitatea realizării cumpărăturilor într-o rețea largă precum: NR 1, Fidesco, Linella, METRO, Pegas, KFC, La Mămuca și sute de alte magazine alimentare și restaurante. Rețeaua continuă să se extindă în fiecare zi, iar solicitările emiterii de carduri de masă electronice VB Lunch sunt în permanentă creștere.

 

Utilizatorii acestor carduri se bucură de numeroase beneficii, precum:

 

  • Efectuarea rapidă a plăților, datorită  tehnologiei contactless, ce permite achitarea printr-o simplă apropiere a cardului de POS - terminal;
  • Cumularea banilor transferați pe card până la 6 luni;
  • Monitorizarea tranzacţiilor efectuate și a soldului contului prin serviciile online: aplicația VB24 Mobile și VB24 Web sau la ATM-urile băncii.
  • Utilizarea tichetelor de masă electronice într-o rețea largă de magazine afiliate, de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Lista rețelei de comercianți care acceptă spre achitare cardul VB Lunch poate fi consultată aici.