5 Iunie 2019
O nouă agenție Victoriabank, deschisă la Bălți

Victoriabank continuă să-și extindă rețeaua și deschide a doua agenție din acest an, de această dată la Bălți. 


Noua unitate și-a deschis ușile pe 4 iunie, chiar de Ziua lucrătorului bancar în Moldova. Agenția se subordonează Sucursalei 1 Bălți și este situată chiar pe teritoriul ZEL (Zona Economică Liberă din Bălți). De serviciile acesteia pot beneficia cei peste 6000 de angajați și rezidenți ai agentului economic, precum și angajații companiei DRAEXLMAIER din cadrul ZEL, care colaborează cu banca de mai bine de 10 ani.

În martie la Chișinău, în localitatea Durlești, a fost deschisă prima unitate Victoriabank din acest an, amplasată în incinta Construct DEPO. Agenția Durlești și Agenția ZEL sunt primele 2 unități Victoriabank deschise de când banca este parte a  celui mai mare Grup Financiar din România - Banca Transilvania, cărui i s-a alăturat în ianuarie 2018. În noua subdiviziune clienții vor putea beneficia de o gamă largă de produse și servicii bancare, precum:

 

  • Deschiderea și deservirea conturilor curente pentru persoane fizice și juridice;
  • Deschiderea depozitelor;
  • Efectuarea transferurilor internaționale prin intermediul unei game largi de sisteme de remiteri de bani;
  • Deschiderea și deservirea cardurilor bancare;
  • Achitarea tuturor serviciilor comunale și a altor plăți la ghișeele băncii;
  • Operațiuni de schimb valutar;
  • Alimentarea în timp real a cardurilor bancare cu ajutorul POS-terminalelor;
  • Încasarea numerarului în conturile persoanelor juridice;
  • Consultarea gratuită și abonarea la serviciile online VB24.

 

Acestea și multe alte servicii sunt oferite zilnic, de luni până vineri, între orele 7:30 și 16:30.

 

În prezent, Victoriabank dispune de o rețea teritorială de 34 sucursale, 60 de agenții în întreaga țară ce oferă servicii bancare universale, de înaltă calitate, care au principii bazate pe transparență şi siguranță. Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și continuă să-și surprindă clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative. Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) sunt acționarii majoritari, deținând peste 70% din capitalul social al Victoriabank. În calitate de parteneri strategici, acestea doresc să continue creșterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.