31 Mai 2019
Depozit VB Kid – pentru un viitor sigur al copilului tău

Copiii de astăzi sunt viitorul de mâine, de aceea este foarte important să investim încă de la bun început în urmașii noștri. 


Pe 1 iunie, chiar de Ziua Internațională a Copilului, Victoriabank lansează un produs dedicat picilor – contul de depozit VB Kid, cu cea mai bună rată a dobânzii, de tocmai 7% anual, pentru conturile de depozit deschise în MDL, iar pentru data care coincide cu ziua de naștere a copilului se calculează o rată dublă.

Conturile de depozit VB Kid pot fi deschise, de asemenea, în valute precum EUR și USD, pentru o perioadă de la 48 până la 120 de luni. Titularul contului de depozit este minorul, vârsta căruia la constituirea depozitului este de până la 14 ani. Depozitul poate fi alimentat și de persoane terțe prin virament intra și interbancar sau la ghișeul băncii

Învață copilul să-și înmulțească banii și să urmărească cum economiile lor cresc mai repede decât cele din pușculiță cu depozitul VB Kid Victoriabank.

 

***

Victoriabank este unul din liderii pieței bancare din țară și continuă să-și surprindă clienții cu produse noi, tehnologii inovative, servicii rapide și calitative. Banca Transilvania și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) sunt acționarii majoritari, deținând peste 70% din capitalul social al Victoriabank. În calitate de parteneri strategici, acestea doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.