23 Noiembrie 2018
Victoriabank susține Gala Generozității

Timp de 4 ani consecutivi, Victoriabank sprijină financiar organizația CCF Moldova (Copil, Comunitate Familie), reprezentant HHC Marea Britanie (Hope and Homes for children). Ca partener principal, suntem onorați să celebrăm împreună generozitatea și dărnicia umană. Dorim să îi ajutăm să își continue misiunea nobilă până vor reuși ca fiecare copil să se bucure de îngrijire părintească și dragostea unui cămin familial.

 

Gala Generozității va aduce în acest an, la 30 noiembrie, ora 18:00, pe scena Sălii cu Orgă, o nouă premieră – duetul sopranei Valentina Nafornița și a violonistei Rusanda Panfili, baritonul Mihail Dogotari. Artiștii vor evolua alături de maestrul Andrei Yurkevich, tinerii talentați de la Moldovan National Youth Orchestra și corul de copii „Lia Ciocârlia’’.

 

Toate fondurile colectate în urma evenimentului vor merge în programul de sprijin familial. Pentru Victoriabank, în calitate de partener principal, este foarte important ca părinții să primească ajutorul necesar pentru depășirea momentelor dificile și să nu recurgă la abandonul copiilor.

 

Urmărim cu mare atenție succesele celor de la CCF/HHC Moldova și ne bucurăm că anul acesta, cu fondurile adunate de la Gala Generozității 2017, s-a reușit ajutarea la aproximativ 130 de copiii din programul de sprijin familial. Suma a fost orientată direct către copii și familii, fără implicarea cheltuielilor administrative.

 

Și pentru că cifrele vorbesc cel mai mult, contează să accentuăm că de la înființarea ONG-ului, au fost transformate viețile a 4200 de copii, dintre care peste 1700 au fost ajutați să rămână alături de familiile lor, peste 1100 au părăsit instituțiile și peste 600 copii cu cerințe educaționale speciale au fost sprijiniți să se integreze în școlile și grădinițele comunitare. Au fost deschise 19 servicii sociale de zi și 1 casă comunitară în mun. Chișinău pentru copii cu dezabilități severe.