1 August 2018
Victoriabank lansează noul concept de creditare a persoanelor fizice

Echipa Victoriabank dă start unei noi etape în dezvoltarea creditării persoanelor fizice din Republica Moldova. Astăzi, sunt lansate 3 produsecredit imobiliarcredit de consum negarantat și credit de consum garantat, elaborate conform celor mai stricte rigori în domeniul protecției drepturilor consumatorilor.

 

Victoriabank vine cu această ofertă pentru că își dorește să devină prima opțiune a clienților în ceea ce priveşte creditele, să fie extrem de transparentă și onestă cu clienții săi.

 

Clienții vor simți diferența chiar de la început, deoarece costurile aferente unui credit se vor reduce: nu va mai fi achitat comisionul de acordare, comisionul de administrare lunară nu va fi calculat ca procent din soldul creditului, iar comisionul de analiză dosar va fi plătit doar după aprobarea creditului.

 

Victoriabank oferă un plus de siguranță, fiindcă a stabilit rata dobânzii echitabilă, bazată pe Indicele de Referință calculat de Banca Națională a Moldovei (BNM), ajustat de 2 ori pe an, + marja fixă a Băncii.

 

A fost extins termenul de finanțare pentru creditul de consum garantat până la 10 ani, iar pentru cel imobiliar – până la 25 de ani. De asemenea, suma maximă de finanțare a cheltuielilor nenominalizate cu garanții a fost majorată până la 2 milioane lei, iar pentru creditul de consum negarantat până la 200 mii lei.

 

Vor fi acceptate în calitate de surse pentru rambursarea creditului și veniturile din remitențe sau dividende, din activități licențiate sau din străinătate, condiția fiind confirmarea lor în mod corespunzător.

 

Recent, Victoriabank și-a reorganizat activitatea pe liniile principale de business, Retail şi Corporate, în sprijinul unei abordări noi a celor aproape 570 000 de clienți. Banca Transilvania şi Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare, în calitate de parteneri strategici, doresc să continue creşterea Victoriabank şi să contribuie la consolidarea mediului bancar din Republica Moldova.

 

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Victoriabank, apelați sau vizitați orice sucursală din țară.