26 Martie 2018
Victoriabank își va prezenta ofertele bancare la Moldexpo – expoziția TOURISM.LEISURE.HOTELS.

În perioada 29.03.2018 - 01.04.2018, Victoriabank va fi prezentă la expoziția TOURISM. LEISURE. HOTELS pentru a ajuta vizitatorii să-și aleagă oferta creditară potrivită în realizarea vacanței perfecte.

Cei care vor alege creditele de consum sau cardurile de credit la condiții avantajoase, de la Victoriabank, vor savura dublu vacanța mult așteptată, beneficiind de o perioada de grație de 2 luni, fără grija achitării inițiale a ratei dobânzii.

 

Vizitatorii expoziției vor primi consultanță individuală de la specialiștii Victoriabank, pentru a fi bine informați și de alte instrumente necesare pentru realizarea vacanței perfecte, cum ar fi cardurile de credit și de debit - comode și indispensabile, pentru achitări din orice colț al lumii, dar și serviciile aferente - mobile și internet banking pentru verificarea soldului în cont, sau blocarea cardului, în cazul pierderii acestuia și alte servicii. 

 

Iar pentru a vă asigura călătoria, puteți beneficia de serviciile noastre de bancassurance, valabile atât pentru persoane fizice, cât și juridice.

                

Oferta nu se termină aici! Pentru cei care vor pleca în deplasare de serviciu, vă prezentăm cardul Business - cardul ideal pentru organizarea și administrarea cheltuielilor zilnice și de deplasare, alegerea potrivită pentru companii.

 

 

Toți clienții sunt  bineveniți la standul Băncii. Fiți primii, împreună cu prima bancă a clientului.