9 Februarie 2018
Victoriabank a extins funcționalitățile serviciilor on line și a lansat noua aplicație VictoriaMobile

Victoriabank a lansat o versiune nouă a aplicației pentru mobile banking - VictoriaMobile, care oferă clienților un spectru larg de funcționalități, navigare comodă, accesare rapidă și administrare a conturilor de card bancar la distanță direct de pe telefonul mobil.

Serviciile la distanță permit clienților să gestioneze conturile, să efectueze transferuri de bani între conturile proprii sau transferuri de bani la cardurile bancare Visa ale altor bănci atât din R.M. cât și din alte state ale lumii, plata facturilor și obținerea de informații financiare direct de pe telefonul mobil, instantaneu, oriunde s-ar afla. 

 

În plus, cu noua aplicație VictoriaMobile, clienții Victoriabank pot:

 

  • localiza rapid cele mai apropiate bancomate și subdiviziuni ale Băncii;
  • personaliza numele cardului și conturilor în aplicație;
  • obține rechizitelor bancare și expedierea acestora prin e-mail;
  • seta opțiunii de Intrare rapidă prin codul de acces din 5 cifre.

 

Cu atât mai mult, acum aplicația a devenit mai accesibilă datorită noii posibilități de abonare, necondiționată de bancomat. Astfel, clientul poate obține acces din orice colț al lumii, simplu și rapid, doar prin introducerea numelui de utilizator și a parolei din DA! Internet banking.

Serviciile VictoriaMobile funcționează non-stop și se adresează persoanelor fizice, deținători de carduri bancare emise de Victoriabank și care dețin deja un cont de internet banking (DA! Internet banking). Clienții care încă nu sunt abonați o pot face ușor și rapid de la orice dispozitiv conectat la internet.

 

Noua versiune a aplicației este disponibila atât pentru dispozitivele mobile cu sistemul de operare Apple (iOS), cât și pentru Android, și poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

 

Totodată, poate fi accesată și direct din browserul de internet al telefoanelor care nu dețin unul din softurile menționate mai sus, sau de la calculator la următoarea adresă electronică https://wb.victoriabank.md/mwb/#login

 

Cât de sigură este aplicația

 

Securitatea conectării la VictoriaMobile este asigurată prin autentificarea clientului cu numele de utilizator și parola sau prin setarea opțiunii de Intrare rapidă prin codul de acces din 5 cifre, prin deconectarea automată după câteva minute de inactivitate și alte elemente suplimentare de protecție în interiorul aplicației.

 

Pentru mai multe detalii privind versiune nouă și abonare accesați aici.

Victoriabank a lansat și versiunea nouă a serviciului Web-banking în regim pilot. Detalii aici.

 

***

Victoriabank este prima bancă comercială din Moldova, cu acționari strategici precum BERD și Banca Transilvania, care oferă o gama completă de produse și servicii financiare clienților, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, precum credite, depozit, carduri premium, Internet banking, Mobile banking, Client dotBank, achitări contactless cu telefon mobil, Bancassurence, safeuri individuale etc.
Banca are o rețea de  până la 100 de subdiviziuni în toată țara, care deservesc mai mult de 520000 clienți.